SOCIAL

TRUST THIS

EXCLUSIV

Cine e ”Van Damme de Bistrița”, primarul care și-a umilit fetița: are două condamnări în primă instanță și e cunoscut pentru comportamentul abuziv

17/09/2020 - 11:06

UPDATE: Protecţia Copilului a intervenit în cazul primarului din Sângeorz-Băi care s-a filmat cum își umilește fiica.

Traian Ogâgău, primarul ex-PNL din Sângeorz Băi care și-a umilit fetița, e un personaj politic extrem de controversat în județul Bistrița Năsăud.

El are deja două condamnări la activ, ambele în primă instanță, în urma cărora a fost exclus din PNL în martie 2020. Prima sentință a venit în februarie 2020, când Judecătoria Năsăud l-a condamnat la un an de închisoare pentru favorizarea unor persoane. Magistrații i-au interzis și dreptul de a fi ales timp de trei ani. El e acuzat de procurori că, în calitate de primar al orașului Sângeorz-Băi, i-a închiriat ilegal tatălui său un teren al Primăriei pe o sumă derizorie. Vezi aici mai multe detalii.

A doua condamnare a venit în luna iulie 2020, Traian Ogâgău, când Judecătoria Năsăud a pronunțat în primă instanța o sentință de un an de închisoare cu suspendare. Ogâgău a refuzat să fie testat pentru a i se determina alcoolemia în timpul unui control în trafic chiar în orașul pe care îl conduce ca primar. În plus, primarul e obligat să presteze 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, în domeniul serviciilor publice (întreţinere locuri de agrement, parcuri şi drumuri, salubrizarea localităţii, activităţi în folosul unităţilor şcolare, educative sau socio-culturale). Citește aici mai multe detalii. 

Sursă: G4MediaShare with: