STIRI

SOCIAL

Aceste alimente, un real pericol pentru sănătate dacă le reîncălzeşti. Dezvoltă toxine nocive pentru organism

10/06/2021 - 15:00

Aceste alimente, un real pericol pentru sănătate dacă le reîncălzeşti. Motivul e că reîncălzirea alimentelor le schimbă structura chimică, iar aceste schimbări pot produce boli digestive și nu numai.


Aceste alimente, un real pericol pentru sănătate dacă le reîncălzeşti. Dezvoltă toxine nocive pentru organismAlte ArticoleFenomen cosmic unic. Prima eclipsă de Soare din 2021. Unde a ...Aida Parascan, părăsită de tatăl copilului după ce a pierdut ...Dan Capatos, replică devastatoare pentru Oana Zăvoranu. De ...


Cartofi


Când cartofii fierți sunt lăsați la temperatura camerei sau încălziți pentru a doua oară, pot lua dezvolta toxine. De ce? Temperaturile ridicate favorizează creșterea bacteriei care produce botulism și care se găsește frecvent în cartofi. Dacă ți-au rămas cartofi fierți și nu vrei să-i arunci, cel mai bine e să îi păstrezi la frigider și să îi mănânci reci.


Ciuperci


Ciupercile încălzite pot afecta organismul. Lipidele, fosfatidele şi uleiurile esenţiale conţinute în ciuperci, supuse repetat tratamentului. termic, fac din ele o adevărată otravă pentru intestine. Mâncaţi ciupercile în formă proaspătă sau imediat după preparare, pentru a obţine maximum de beneficii. Dar dacă vreţi să le mâncaţi mai târziu, nu le încălziţi niciodată.


Citeşte şi: Cele mai bune gustări ce pot fi consumate noaptea pentru un somn bun și fără să afecteze silueta. Substanțele minune pentru organism


Orez


În mod surprinzător, orezul este un aliment care ar putea foarte bine să te îmbolnăvească dacă nu ești precaut. Potrivit Agenției pentru Standarde Alimentare din Marea Britanie, orezul nepreparat poate conține sporii unui tip de bacterie numit Bacillus cereus, care este rezistent la căldură și poate supraviețui temperaturilor normale de gătit.


Carne


Dacă reîncălziți carnea, trebuie să vă asigurați că fierbe uniform și ajunge la o temperatură sigură. Pentru pui, carne de vită și carne de porc, aceasta este de 73 ° Celsius. Veți dori să evitați reîncălzirea unui curcan sau a unui pui întreg umplut, deoarece umplutura poate să nu se încălzească suficient pentru a ucide bacteriile.


Citeşte şi: STUDIU: Peste 80% dintre români aruncă mâncare. Care sunt cele mai risipite alimente


 


Citește și...


Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum


IT Genetics lansează o soluţie de automatizare şi digitalizare a activităţii depozitelor
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun