STIRI

SOCIAL

Adela Popescu, nevoită să poarte mască în casă după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19: „Picam pe jos. Te deprimă boala asta”

13/09/2021 - 18:00

Adela Popescu a trebuit să renunțe la emisiunea „Vorbește Lumea”, după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.


Apelată de colegul de platou, Bodan, actrița a dat câteva detalii despre cum decurge viața ei în aceste clipe dificile.Alte Articole


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii ...


Panică la Hollywood, o actriţă britanică a dispărut fără ...X FACTOR 13 SEPTEMBRIE 2021 LIVE VIDEO A1. Invitați de excepție ...


Adela Popescu s-a autoizolat alături de soțul ei, Radu Vîlcan și de copilul nou-născut. Ceilalți doi băieți ai actriței se află în siguranță la bunici.


Vedeta a povestit că e nevoită să poarte mască și în casă pentru a nu-l infecta pe cel mic, fapt ce îi creează Adelei o stare permanentă de anxietate.


„Am avut primele două zile în care mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are nici un simptom. Doar afară din curte o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo. Ceilalți doi băieți sunt la bunici, ei sunt negativi amândoi. La mine îngrijorarea încă există! Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stre de paranoia! Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două zile”, a povestit ea.


Adela Popescu a mai declarat că este atentă la fiecare nou simptom și că în primele zile de la diagnosticare a avut o stare generală extrem de proastă. Actrița atrage atenția că nu este vorba de o simplă răceală ci de o afecțiune extrem de complexă.


„Noroc cu micuțul, îmi ocupă timpul și uit. Am avut nopți în care nu am dormit deloc! Simt o oboseală profundă, dar nu pot să dorm. Am avut o zi în care picam pe jos de oboseală. Te încearcă și un sentiment de anxietate. Țin permanent legătura cu medicii să-mi spună dacă e nevoie să merg la spital. Fiecare simptom vine împreună cu o panică mare !Nu e o simplă răceală! Te deprimă boala asta. Eu sunt un caz fericit. Au fost doar două zile grele. Lucrurile merg spre bine acum ”, a declarat Adela, pentru Vorbește Lumea.


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep