STIRI

SOCIAL

Aida Parascan, părăsită de tatăl copilului după ce a pierdut sarcina. „Ești față în față cu Dumnezeu și atât!”

10/06/2021 - 15:00

Aida Parascan, părăsită de tatăl copilului după ce a pierdut sarcina. Iubitul vedetei nu și-a dorit niciodată acest copil și nici măcar nu l-a interesat atunci când Aida a pierdut sarcina și a fost pe punctul chiar să-și piardă viața.


Aida Parascan, părăsită de tatăl copilului după ce a pierdut sarcinaAlte ArticoleFenomen cosmic unic. Prima eclipsă de Soare din 2021. Unde a ...Aceste alimente, un real pericol pentru sănătate dacă le reîncălzeşti. ...Dan Capatos, replică devastatoare pentru Oana Zăvoranu. De ...


„Tatăl copilului nu era partenerul meu de viață, eram prieteni. Nu știu dacă în asemenea împrejurări te poate susține cineva. Printr-o experiență de genul ăsta trebuie să treci doar singură. Ești față în față cu Dumnezeu și atât. L-am înțeles și am acceptat situația așa cum este. Noi nu am visat împreună”, a povestit vedeta, cu lacrimi în ochi, în emisiunea „Exclusiv Vip” de la Prima TV.


La puțin timp după ce a pierdut sarcina, bebelușul i-a apărut în vis Aidei: „Eu am văzut copilașul când dormeam și știu că acolo unde este acum îi este bine. Am simțit o liniște. Cu toată durerea prin care am trecut, mă bucur că am avut imaginea lui în mintea mea, care mă ajută să trec peste. Mă gândeam să-i pun numele Rafael, am simțit că e băiețel. Am făcut turul a 10 mănăstiri și un preot mi-a dat acatistul arhanghelului Rafael. Pentru mine acesta e numele lui și așa va fi”.


Cât câştiga Gina Pistol la Antena 1. Irina Fodor primeşte mult mai puţin


Aida Parascan a trebuit să nască natural fătul și a stat aproape șapte ore pe masa de operație. La final, medicii i-au spus că fătul era în descompunere, căci inima bebelușului încetase să mai bată de o lună. „Am primit în spital un tratament foarte rece din partea medicilor și a asistentelor. Fizic, durerea a fost ca la o naștere normală. A durat șase-șapte ore. Acolo la spital când ajungi trebuie să plătești și la stat, pentru că altfel nu se uită nimeni la tine. Plătim taxa degeaba”, a mai spus Aida Parascan.


Citește și...


Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum


IT Genetics lansează o soluţie de automatizare şi digitalizare a activităţii depozitelor
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun