STIRI

POLITICA

Alegeri PNL 2021. Rareş Bogdan, anunţul momentului: Orban va fi testat anticovid la Congres

15/09/2021 - 06:00

Alegeri PNL 2021. Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că la Congresul liberalilor din 25 septembrie vor fi două staţii de testare rapidă anti-COVID la faţa locului pentru toţi cei care intră în sala reuniunii.


Într-o intervenţie telefonică la Digi 24, Rareş Bogdan a precizat că deocamdată, pentru că nu sunt restricţii suplimentare, Congresul PNL se va desfăşura în sala de la Romexpo.Alte Articole


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le ...


Iulian Bulai vorbește iar în parabole: ”Începe votarea în ...Victor Ciutacu, ironii pe bandă rulantă după ruptura din coaliția ...


Victor Ciutacu, ironii pe bandă rulantă după ruptura din coaliția de guvernare: Rareș Bogdan le ia două ministere cu bani. Amendă, că l-au supărat cu imaturitatea și pretențiile lor


„Noi, la Congresul PNL, după cum ştiţi, suntem 5.000 de oameni, nu renunţăm la această cifră. În cazul în care nu vom putea organiza în sală, în Romexpo, vom merge afară pe stadion, la Arcul de Triumf, sau la Romaero Băneasa, dar deocamdată stăm în sală şi vom folosi la congres pe de o parte vaccinul – cred că dintre delegaţi 75 – 80% sunt vaccinaţi – dar pentru cei care, din diverse motive, nu s-au vaccinat vom folosi certificatul verde digital, plus vom avea două staţii de testare rapidă la faţa locului pentru toţi delegaţii, inclusiv cei vaccinaţi. (…) Noi mergem şi pe testarea cu test rapid pentru toţi cei care intră în sala congresului”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL.


Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie. Premierul Florin Cîţu a afirmat că după congresul din 25 septembrie, Partidul Naţional Liberal va fi un partid unit şi mai puternic care îşi va concentraeforturile în două direcţii, pentru dezvoltarea României şi către “inamicul nostru etern”, PSD.


Florin Cîțu anunță marea unire a taberelor PNL: După congres, vom fi uniți. Ne vom concentra eforturile pe dezvoltarea României


Alegeri PNL 2021. Florin Cîţu a declarat marţi, la Teleorman, că PNL va sta la guvernare să facă reforme, fiind singurul partid care poate realiza acest lucru.


“Noi avem curajul să reformăm România. Noi nu spunem doar aşa că noi murim cu alţii de gât până la guvernare, până facem reforme. Noi stăm la guvernare şi facem reforme, nu plecăm de aici. Suntem singurul partid care poate face asta şi nu dăm înapoi de la reformă şi investiţii. Eu cred foarte mult în România liberală, cred că este singura soluţie de a scoate acele zone din România care au rămas nedezvoltate şi să poţi să scoţi aceste zone nu înseamnă decât să investeşti. E ceea ce am făcut anul trecut, un pariu pe care l-am prezentat anul trecut şi am spus dacă investim, ieşim din criza asta foarte bine şi aşa a fost. Trebuie să continuăm să investim şi veţi vedea că rezultatele vor fi pe măsură. Peste tot în lume unde au fost făcute reforme şi au fost făcute investiţii au beneficiat toţi oamenii”, a transmis Florin Cîţu.


El a precizat că PNL după congres va fi un partid mai puternic. “După congres suntem un partid unit, mai puternic şi de atunci ne vom concentra toate eforturile în două direcţii, una, dezvoltarea României şi a doua, către inamicul nostru etern – PSD”, a mai afirmat Florin Cîţu.


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep