STIRI

LIFESTYLE

TOP STIRI

Aleph News, pierderi de 30 de milioane în 2020. Acuzații de fake news și dezinformări ale publicului:

22/04/2021 - 15:57

Aleph News, pierderi de 30 de milioane ron. Rezumat financiar al postului de televiziune care, în acte nu e al lui Adrian Sârbu, ci al unui avocat investitor: capitaluri negative in valoare de 2.2 milioane de euro (minus 10 milioane de lei si datorii insumand 6 milioane de euro alaturi de cifre mici la venituri insumand 3 milioane de lei) la care se adauga si cheltuieli nejustificat de mari in valoare de 33 de milioane de lei, scrie sfin.ro.

 

Aleph News, pierderi de 30 de milioane ron, în timp ce postul lui Sârbu este acuzat de unii jurnaliști că răspândește fake news și dezinformări. Surse ale Redacția.info din televiziunea lui Sârbu spun că știrile false prezente pe site-ul Aleph nu sunt semnate de fapt cu nume reale, ci cu pseudonime, pentru a nu putea fi identificați autorii articolelor. 

 

Adrian Sârbu a vorbit la Marius Tucă Show, despre noul proiect media Aleph News, care face parte dintr-un proiect mai amplu cu mai multe canale de televiziune.

 

Aleph News este primul canal de televiziune din universul Aleph creat de Adrian Sârbu, care introduce conceptul de social television, un produs media dedicat publicului smart, care nu se mai regăseşte în programele actuale de televiziune.

 

„Noi astăzi am aruncat doi termeni în piaţa media, în vlogosferă, în internet şi anume: Aleph şi social television. Ce putem face? Să-i aruncăm şi să-i lăsăm să vedem cum zboară singuri sau încercăm să-i explicăm. Eu zic să încercăm să îi confirmăm prin ceea ce facem. Şi ceea ce facem este proiectul Aleph care astăzi trăieşte prima lui iteraţie, numită Aleph News, un canal de News care va trăi o altă ipostază numită Aleph Business, poimâine Aleph Education, ajungem până la urmă şi la canalul de cultură urbană, numit Smart Tv“, a spus Adrian Sârbu la Marius Tucă Show.

 Sursa: RomaniaTV

 

Sursa: RomâniaTV

#alephnews, #stiri, #romania, #pierderiShare with: