STIRI

SOCIAL

Alexandra Stan, gestul care trădează o posibilă de soțul ei. Ce a făcut Emanuel Necatu

15/09/2021 - 15:00

Alexandra Stan a declarat că și-a găsit alesul în persoana lui Emanuel Necatu, fapt care a determinat-o să se căsătorească cu acesta la scurt timp după ce s-au cunoscut.


De la o vreme însă, cei doi au început să șteargă de pe rețelele de socializare fotografiile în care apar împreună, iar fanii au început să se întrebe dacă nu cumva este vorba de o despărțire.Alte Articole


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le ...


Toţi românii trebuie să ştie asta. Iată cât de des trebuie ...Fosta iubită a lui Nicolae Guță, ordin de protecție împotriva ...


Emanuel Necatu nu mai are nicio poză cu proaspăta lui soție pe contul personal de social-media, fapt ce alimentează și mai mult zvonul despărțirii. Singurele imagini cu cei doi sunt cele postate de Alexandra Stan, din ziua nunții.


Nici Alexandra, nici Emanuel nu au făcut vreo declarație oficială cu privire la o eventuală separare. Alexandra Stan declara în urmă cu ceva timp, că soțul ei este genul de om căruia îi place să stea departe de lumina reflectoarelor, ceea ce face ca mariajul să fie o provocare pentru amândoi.


„Nu știu dacă îi place lui să se vorbească despre el în mediul online. Mi-a mai zis că nu toată lumea e făcută pentru mediul ăsta și nu cred că e foarte ușor. E o presiune pe care o simți în momentul în care ești persoană publică și nu cred că e ușor pentru el, ca bărbat.


E bărbat, îți dai seama. Dacă era invers, poate era altceva, poate era mai ușor.


Dar așa, ca bărbat, să fii soțul Alexandrei Stan nu cred că e așa ușor, oricât de deschis ai fi. Dar e un bărbat foarte deschis la minte, serios, muncitor, pe care te poți baza. Este un om credincios, în primul rând, că asta de fapt m-a și atras la el…” a afirmat vedeta, potrivit wowbiz.ro.


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire
Sursa: RomaniaTV
Share with: