STIRI

POLITICA

Alexandru Muraru, deputat PNL: „Am solicitat intervenţia socialiştilor europeni pentru a opri colaborarea dintre PSD şi AUR”

10/06/2021 - 11:00

Alexandru Muraru a adăugat că e pentru prima oară de când România a aderat la UE, când PSD ar pregăti şi vota o moţiune de cenzură alături de o formaţiune extremistă, de factură neo-fascistă.


„Am solicitat oficial, astăzi, intervenţia urgentă a conducerii socialiştilor europeni pentru a opri colaborarea dintre PSD şi partidul neo-fascist, AUR. În Romania a luat naştere o alianţă contra naturii: Socialiştii români sunt aliaţi cu fasciştii pentru a da jos Guvernul.Alte ArticoleDan Nica: Orice derapaj al Guvernului privind modul de folosire ...Klaus Iohannis: „Aducem un pios omagiu eroilor neamului ...Klaus Iohannis dă un semnal important. Preşedintele participă ...


Alexandru Muraru: „Social_democraţi s-ar întoarce cu 30 de ani în urmă, când colaborau cu formaţiuni antisemite, fasciste”


Este pentru prima dată, de la aderarea României la Uniunea Europeană, când PSD ar pregăti şi vota o moţiune de cenzură alături de un partid extremist, de factură neo-fascistă. Practic, prin această acţiune politică, formaţiunea social-democrată s-ar întoarce în urmă cu 30 de ani, când colabora deschis cu formaţiuni extremiste, antisemite, fasciste.


Am făcut apel către Partidul Socialiştilor Europeni să condamne public şi să împiedice imediat orice cooperare politică sau asociere între Partidul Social Democrat din România şi Alianţa pentru Unirea Românilor, în orice etapă şi în orice scop”, a scris Alexandru Muraru joi pe Facebook.


Citeşte şi: Klaus Iohannis dă un semnal important. Preşedintele participă la un eveniment importrant din Bucureşti, alături de Florin Cîţu


Citește și...


Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum


Nivelul vaccinării în Europa, „departe de a fi suficient” pentru a se evita o resurgenţă a cazurilor
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun