STIRI

CORONAVIRUS

POLITICA

Alexandru Rafila o ironizează pe Andreea Moldovan: „Pentru doamna Moldovan, care e o fiinţă mai ascetă, carantina ar fi minunată”

11/04/2021 - 13:13

Alexandru Rafila s-a referit la declaraţia secretarului de stat din Ministerul Sănătăţii Andreea Moldovan, care a spus că o carantină naţională de două săptămâni, cât este perioada de incubaţie a noului coronavirus, ar face minuni.

 

„Eu cred ca pentru dna Moldovan care e o ființă mai ascetă carantina e minunată”, a spus Rafila la Digi 24.

 

El a comentat că întrebarea care se pune este de ce secretarul de stat și ministrul Sănătății nu au făcut nimic trei luni de zile pentru a se ajunge la carantină.

 

Alexandru Rafila: „Nu as lua decizia unei carantine naţionale”

 

„Nu aș lua decizia unei carantine nationale, aș lua decizie care să răspundă nevoilor la nivel local sau național”, a mai spus el, întrebat ce măsuri ar lua dacă ar fi ministru al Sănătății.

 

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan susține că o carantină de două săptămâni la nivel național „ar face minuni” în România, dar că înțelege de ce românii se tem atât de tare de o astfel de măsură.

 

„Perioada de incubație a virusului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite virusul, el se poate stopa. Două săptămâni de carantină ar face minuni”, a spus Andreea Moldovan.

 

Sursa: RomaniaTV

 

Sursa: RomâniaTV

#Rafila, #Covid19, #stiriShare with: