STIRI

SOCIAL

Ana Porgras rupe tăcerea despre relaţia cu Zanni: „Noi dormeam împreună”

30/04/2021 - 08:00

Ana Porgras rupe tăcerea despre relaţia cu Zanni. „Sora mea a glumit, pentru că a văzut ce se vorbește pe rețelele sociale și în competiție. Colegii mei au afirmat asta pentru că noi dormeam împreună și aveam o comunicare foarte bună, nu am avut certuri. De altfel, eu nu m-am certat cu nimeni în „Survivor România. Dar oamenii sunt liberi să spună și să gândească ce doresc, le-am dat replica pe acest subiect ori de câte ori s-a deschis.


Citeşte şi: Survivor România 2021. A cerut-o în căsătorie pe platoul de filmare, în faţa Faimoşilor şi a RăzboinicilorAlte ArticoleAnastasia Soare joacă golf cu Kris Jenner. Imaginea care a făcut ...Ce face Dorian Popa de Paşte: „Totul este gata de „atac” ...SÂMBĂTA MARE 2021. Cel mai mare păcat pe care îl fac creştinii ...


Ana Porgras rupe tăcerea despre relaţia cu Zanni


Dar este doar o frumoasă prietenie, cum rar găsești. Îl simt ca pe un frate.


Am fost impresionată când i-am auzit povestea de viață. Mi-a arătat că nu sunt eu cea mai îndreptățită să mă plâng de ceva. El este super puternic, chiar dacă nu a avut nici măcar cât am avut eu. L-am apreciat pentru felul cum este, pentru că nu se plânge niciodată.


Cu siguranță, îl voi aștepta la aeroport când se va întoarce acasă. Sper să nu se întoarcă prea curând„, a declarat Ana Porgras pentru Viva.ro.


Ce job are acum Ana Porgras, după ce a renunţat gimnastică


Ce job are acum Ana Porgras, după ce a renunţat gimnastică. Fosta concurentă de la ”Survivor România” crede, cu tărie, că a făcut alegerea potrivită, pentru că îi face plăcere. După câțiva ani de relaxare, bruneta s-a simțit inutilă și a simțit să facă ceva.


”Când eram în lotul de gimnastică, eram preocupată de unghii, aveam tot felul de ustensile. După ce am renunțat la gimnastică, câțiva ani nu am făcut nimic, mă distram și mă relaxam. Mi-am cumpărat un apartament, o mașină, aveam ce îmi trebuia, plus rentă viageră oferită sportivilor de performanță.


După câțiva ani, am început să mă simt inutilă, eram dezorientată, nu știam în ce direcție să o iau. Mă gândeam ce-mi place să fac. Am făcut un curs de manichiură, inițial pentru mine. Apoi am făcut un curs de perfecționare. Acum mă ocup cu asta de plăcere”, a declarat Ana Porgras pentru VIVA!.
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May