STIRI

SOCIAL

Andreea Bălan o bârfeşte pe Viviana Sposub. Discuţia a fost făcută publică: „Nu e nici artistă, nici prezentatoare, nu are nicio activitate”

06/04/2021 - 15:00

Andreea Bălan o bârfeşte pe Viviana Sposub. Public, cântăreaţa nu şi-a exprimat niciodată opinia despre noua iubită a fostului soţ, dar, se pare că nu o are deloc la suflet, potrivit unei discuţii care a devenit virale pe Internet.


Citeşte şi: Andreea Bălan vrea să se mărite din nou: „Sunt împlinită! Mă văd căsătorită”Alte ArticolePersoanele de peste 45 de ani, dificultăţi la angajare: „Discriminarea ...Alimentul-minune în timpul pandemiei COVID. Îţi curăţă ...Oana Roman, împăcare surpriză cu tatăl ei. Ce a spus despre ...


Aceasta este la curent cu toată activitatea de pe conturile fostului soț și a fostei co-prezentatoare de la Vorbește lumea și se uită la comentariile pe care aceștia le primesc. Astfel, a descoperit că una dintre admiratoare ei le-a lăsat comentarii siropoase lui George și Vivianei, lucru care a deranjat-o enorm pe artistă.


Jurata de la Te cunosc de undeva a purtat o discuţie cu una dintre fanele ei, iar tonul artistei nu a fost delic unul prietenos. I-a reproşat admiratoarei că o urmăreşte pe reţelele de socializare şi o apreciază pe Viviana Sposub.


Atacul suprem din partea cântăreței a fost către Viviana Sposub: „nu poți să fii fana unei femei care nu e nici prezentatoare și care nu are efectiv nicio activitate!”.


Andreea Bălan o bârfeşte pe Viviana Sposub


„Am crezut că ai probleme psihice. Șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor.


Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate. Nu am înțeles deloc mesajele tale. Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc! Niciun fan de-al meu nu a făcut asta. 


Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile. Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc – Oamenii care își terfelescu idolul am vrut să spun. Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo.


Atunci șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor.”, sunt mesajele pe care Andreea Bălan i le-a lăsat unei admiratoare, potrivit Actualitate.net.
Sursa: RomaniaTV
Share with: