STIRI

SANATATE

Andreea Moldovan compară România cu Elveţia, după restricţiile de weekend: Toate magazinele se închideau la ora 19:00 şi NU se comenta!

06/04/2021 - 09:00

Andreea Moldovan compară România cu Elveţia după restricţiile de weekend.  Totodată, ea îi sfătuiește pe oameni să achiziționeze alimente doar o dată pe săptămână, tocmai pentru a evita grupurile mari de oameni.


Andreea Moldovan compară România cu Elveţia, după restricţiile de weekend: Toate magazinele se închideau la ora 19:00 şi NU se comenta!Alte ArticolePrevenţie covid. Măştile sunt încă importante. Purtaţi ...Vlad Voiculescu: „În maximum câteva săptămâni, vom ...Medicii ATI reacționează după afirmaţiile făcute de Olivia ...


„Cred că trebuie să ne autoeducăm noi. Să mergem o dată și bine la magazin pentru mai multe lucruri. Pentru că mă gândesc la mama mea, de exemplu. Merge sau mergea, în fiecare zi, se ducea să-și ia o bucățică de ceva de la magazin. Mai mult pentru partea de socializare. Tocmai acest lucru nu ni-l dorim acum. Pentru că aici este riscul. Se pot face cumpărături online.


Se poate cumpăra o dată pe săptămână, tot ce ai nevoie pentru o săptămână pentru că nu-ți trebuie atât de mult de fapt. Dacă stai să te gândești nu-ți trebuie foarte multe lucruri pentru ca să îți ajungă să te hrănești cum trebuie. Se poate merge la ore de dimineață”, a declarat Andreea Moldovan, luni seara, într-o intervenție la Digi24.


Andreea Moldovan spune că în aceste zile trăim un moment extrem de dificil, mai ales din cauza noilor tulpini Covid-19.


Medicul Andreea Moldovan recomandă populaţiei să nu ia Ivermectina ca tratament pentru COVID-19, explicând că, spre deosebire de celelalte antibiotice de uz veterinar care duc la interdicţia de consum al produselor animale timp de şapte zile după tratament, Ivermectina vine cu o interdicţie de consum timp de 28 de zile, fapt care demonstrează gradul de toxicitate. „Fac apel la a nu se recomanda astfel de tratamente şi cred că oamenii trebuie să fie conştienţi că există anumite categorii medicale, anumiţi medici care pot să îi ajute cu o prescriere corectă a tratamentului”, afirmă Andreea Moldovan.


Medicul Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a spus luni seară la Digi24 că testarea pentru coronavirus în farmacii ar putea să înceapă într-o săptămână, în paralel cu dezbaterea ordinului de ministru fiind făcut și instructajul farmaciștilor.


Citeşte şi: Andreea Moldovan: „Situația este alarmantă. Fiecare gardă e o încercare pentru medici”. Ce spune de ivermectină şi testarea în farmacii 


 

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Apr