STIRI

SPORT

Atletism: România va găzdui la Cluj-Napoca ediţia 2021 a Campionatului European pe echipe, Liga I

18/11/2020 - 14:02

România a primit din partea European Athletics organizarea ediţiei 2021 a Campionatului European de atletism pe echipe, Liga I, aceasta urmând să se desfăşoare în perioada 19-20 iunie, la Cluj-Napoca, informează, miercuri, site-ul oficial al Federaţiei Române de Atletism, anunta agerpres. 

"Veste excelentă de la European Athletics pentru atletismul românesc, dar şi pentru sportul din ţara noastră. În cadrul celui de-al 160-lea Comitet Executiv al European Athletics - care a avut loc online la mijlocul săptămânii trecute - a fost decis faptul că oraşul Cluj-Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European pe echipe, Liga I. European Athletics Team Championships, First League, se va desfăşura în perioada 19-20 iunie 2021, pe Cluj Arena. În 2020, pe superba arenă din Cluj Napoca - construită pe locul vechiului 'Ion Moina', între 2009 şi 2011, cu o capacitate de 30.201 locuri - a avut loc Campionatul Balcanic de seniori", se menţionează pe site-ul citat.

În aceeaşi perioadă de anul viitor vor avea loc şi celelalte competiţii pe echipe, după cum urmează: Campionatul European pe echipe, Superliga - în Silezia (Polonia), la Chorzow, Campionatul European pe echipe, Liga a II-a - la Stara Zagora (Bulgaria), Campionatul European pe echipe, Liga a III-a - la Nicosia (Cipru).

Sursa: Agerpres

#romania #europanathletics #editie #Cluj #campionatShare with: