STIRI

SANATATE

Avantajul pe care îl are vaccinarea antiCOVID. Noi explicaţii făcute de Raed Arafat: Protejează şi reduce formele grave!

09/06/2021 - 14:00

Avantajul pe care îl are vaccinarea antiCOVID. Întrebat cum vede iniţiativa primarului Sectorului 2, în baza căreia persoanele care se vaccinează la centrul mobil din Piaţa Obor vor primi gratuit o porţie de mici şi o băutură răcoritoare, Arafat a susţinut că este importantă creşterea ratei de imunizare împotriva SARS-CoV-2.


Avantajul pe care îl are vaccinarea antiCOVID. Noi explicaţii făcute de Raed Arafat: Protejează şi reduce formele grave!Alte ArticoleUn tânăr de 18 ani a ajuns la Urgență pentru infarct miocardic ...Ce înseamnă vaccinul anti-COVID pentru Raed ArafatBilanţ coronavirus 9 iunie. Sub 300 de pacienţi COVID-19 la ...


„Până acum, din ce date avem, vaccinurile au o eficienţă variabilă. Da, sunt studii care arată, unele poate mai puţin sau mai mult, dar nu înseamnă că nu au efect şi nu sunt eficiente. Acest lucru se analizează de către oamenii de ştiinţă. Dacă vor trebui adaptări, dacă va trebui suplimentarea de doze cu anumite modificări.


Acest lucru o să îl vedem. La acest moment, vaccinarea protejează şi reduce şansa să ai o formă gravă, inclusiv faţă de varianta indiană, din ce ştim. Dacă lucrurile ştiinţifice vin cu alte informaţii, pentru că se fac studii, pot să apară oricând studii noi, atunci se va adapta tot ştiinţa pentru a rezolva această problemă. Există mijloacele, există posibilitatea de adaptare şi această adaptare se va face în timpul cel mai scurt. Important este însă că, dacă nu se vaccinează deloc persoana, vulnerabilitatea şi expunerea este mult mai mare şi pentru persoana respectivă şi pentru persoanele din jurul ei. Rămâne vaccinarea soluţia pentru toate variantele care există în acest moment.


Citeşte şi: Raed Arafat, despre scandalul declanşat de ordinul privind noile criterii de carantinare. „Nu putem să spunem că am fost într-o situaţie excepţională”


Eu nu am să comentez acest lucru, nu am să comentez ce face unul şi altul. Pentru noi importantă este orice formă de a creşte numărul celor vaccinaţi cât mai repede şi să ajungem la un procent important din populaţie vaccinat. Şi, ştiţi că noi ne aşteptăm la un procent de 60-70%, asta este ce vrem să facem. Fiecare vine cu metode de explicaţii, de informare, diferite metode”, a explicat el, în cadrul unei conferinţe de presă, la Palatul Victoria.


Citeşte şi: Plângere penală împotriva lui Raed Arafat pentru carantinarea ilegală a Timişoarei: „Constituţia spune că nu poţi carantina un oraş pe baza unei O.U.G., ci doar în baza unei legi”


Citește și...


„Am fost violată de 1716 ori până sa împlinesc 12 ani.”. A fost vândută de propria mamă unei…


Uni Systems, prezent şi în România, semnează un contract de consultanţă cu Oficiul UE pentru Proprietate Intelectuală pentru maxim 50 mil. euro
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun