STIRI

SANATATE

Avertisment OMS: Vaccinarea copiilor nu este o prioritate, nu fac forme severe de boală

06/06/2021 - 17:00

Avertisment OMS. Vaccinarea copiilor nu trebuie să fie o prioritate, ei nu fac forme severe de boală. Imunizarea copiilor a dus la oprirea transmiterii, decât protejarea acestora de a se îmbolnăvi sau de a muri. Doar 13% din persoanele infectate cu COVID au fost copii.


Expertul de vârf al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii spune că imunizarea copiilor împotriva COVID-19 nu este o prioritate ridicată pentru OMS, având în vedere oferta extrem de limitată de doze de vaccin.Alte ArticoleBILANŢ VACCINARE 6 iunie 2021. Peste 58.000 de persoane au fost ...O nouă tranşă de vaccin Pfizer, de 964.080 de doze, va ajunge ...Alimente pentru o memorie bună. Ce este benefic pentru creier? ...


Dr. Kate O’Brien spune că minorii nu ar trebui să fie o prioritate de imunizare prin vacinare, chiar dacă un număr tot mai mare de ţări autorizează acest lucru.


„Cei mici se pot întoarce în siguranţă la şcoală dacă ceea ce facem este să imunizăm pe cei care sunt în jurul lor şi care sunt expuşi riscului”, a spus Dr. Kate O’Brien.


Ministrul Sănătăţii anunţă schimbări importante legate de analizele gratuite. Cei de peste 40 de ani le vor putea face şi la cabinetele care au rămas fără fonduriAvertisment OMS: Eradicarea covid nu este o ţintă rezonabilă în acest moment


David Nabarro, trimis special al OMS pentru Covid-19, a declarat pentru Sky News că eradicarea coronavirusului nu este în acest moment “o ţintă rezonabilă pentru lume”.


“Omenirea va fi nevoită să înveţe să coexiste cu acest virus, să îl împiedice să se propage şi să se ajungă la focare. Va trebui să putem să facem asta în viitorul previzibil. Eradicarea nu este o ţintă rezonabilă pentru lume în acest moment. De fiecare dată când există o creştere a numărului de cazuri, în minte apare ideea că se poate să fi apărut o nouă variantă. Nu ar fi surprinzător. Virusul nu va dispărea prea curând, vor apărea variante”, a spus Nabarro.


În întreaga lume, au apărut până acum peste 172 de milioane de cazuri de infectare cu coronavirus. Dintre cei infectaţi, 3,7 milioane au murit.


„Ciuperca neagră”, care îi mutilează pe pacienţii cu Covid 19, se extinde în lume. Alertă de la OMS


Pandemia covid-19 s-a soldat cu peste 3,54 de milioane de morţi în lume, relatează AFP, care prezintă noi măsuri, noi bilanţuri şi evoluţii marcante ale epidemiei la nivel mondial.


Citește și...


Dan Chisu, fara perdea despre TARIFUL Mihaelei Radulescu: „Nu negociam, o LUAM cand se…”:


Peste 58.000 de persoane au fost vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore. Numărul total al celor vaccinaţi a ajuns la 4,44 milioane
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun