STIRI

JUSTITIE

Bani falsificaţi în Satu Mare. Este vorba despre bancnote în valoare de 800.000 de lei

17/06/2021 - 17:00

Bani falsificaţi în Satu Mare. Potrivit DIICOT, procurorii împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat 20 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Cluj, Sălaj și Satu Mare. Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de falsificare de monedă și punere în circulație de valori falsificate.


Bani falsificaţi în Satu MareAlte ArticoleCCR: Modificările aduse legii dării în plată sunt constituţionale, ...Judecătoria Piteşti dispune începerea procesului privind accidentul ...Adrian Năstase îşi vrea pensia specială înapoi. Fostul premier ...


Citeşte şi Percheziţii la falsificatori de diplome de studii şi certificate de calificare profesională


Potrivit anchetatorilor, grupul care a falsificat bancnotele în valoare de aproximativ 800.000 de lei s-a format începând cu data de 01.05.2021, în orașul Satu Mare.


„Bancnotele erau confecționate din plastic care imita materialul din care sunt confecționate bancnotele originale, iar cernelurile folosite la imprimare erau aproape identice cu cele autentice. Bancnotele falsificate prezentau microperforațiile specifice, dimensiunile fiind aproape identice și nu puteau fi detectate fără a fi verificate cu un aparat special”, au anunțat procurorii DIICOT.


În urma perchezițiilor, au fost ridicate și indisponibilizate mai multe sume de bani în lei și valută, telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, stick-uri de memorie, imprimante, dispozitive GPS, 13.960 de țigarete, 10 comprimate ecstasy, 3 doze de substanță albă purverulentă și un pistol, au mai spus procurorii.


La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare, urmează să fie duse, pentru audieri, 9 persoane.


Citeşte şi Descinderi la lăutarii care au falsificat acte pentru a primi bani de la stat în pandemie


Citește și...


SCANDAL urias! De ce a câștigat Narcisa Chefi la Cuțite, DE FAPT. Adevărul S-A AFLAT ACUM


Daimler își accelerează strategia de electrificare a producției
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jul