STIRI

SANATATE

Beatrice Mahler, avertisment terifiant despre COVID-19. „Octombrie va fi o lună care va duce către zece mii de cazuri”

12/09/2021 - 14:00

Dr. Beatrice Mahler a precizat, duminică, în valul patru al pandemiei COVID-19 nu va fi mai bine decât în cele precedente.


„În vară credeam că o să fie mai bine, dar la cum percepem în acest moment creşterea numărului de cazuri, dar la cum se vede din partea unde suntem noi, cadrele medicale, modul în care sunt afectaţi pacienţii şi cazurile care ne vin la spital, nu cred că va fi mai bine în acest val, din contră, cred că nu vom avea exemplul Marii Britanii în care spitalele să nu fie atât de pline, în România va fi greu, va fi greu în spitale”, a declarat Beatrice Mahler, la Digi24, conform News.ro.Alte Articole


De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup


BILANȚ COVID 12 septembrie. Numărul persoanelor infectate, ...Adrian Marinescu: Toate locurile din spital de la ATI sunt ocupate. ...


Citeşte şi: Adrian Marinescu: Toate locurile din spital de la ATI sunt ocupate. Sunt pacienți în așteptare și au nevoie de internare


Beatrice Mahler susţine că deschiderea şcolilor va duce la dublarea cazurilor de COVID-19


Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” a estimat că numărul de cazuri de infecţie cu COVID-19 s-ar putea dubla sau chiar tripla la doar câteva săptămâni de la deschiderea şcolilor.


„Cred că la două săptămâni după ce începem şcolile ajungem să dublăm, dacă nu să triplăm această cifră şi cred că în octombrie, dacă nu înţelegem că trebuie să respectăm regulile şi să purtăm mască şi să revenim la regula care limitează transmiterea infecţiei, octombrie va fi o lună care va duce către zece mii de cazuri”, a mai precizat Beatrice Mahler.


Mai mult, Dr. Mahler a explicat că a fost constatată o evoluţie mai rapidă către secţia de Terapie Intensivă a pacienţilor care se internează.


„Atunci când vezi că tot mai mulţi tineri sunt bolnavi, în terapie intensivă avem şapte pacienţi, din cei şapte cinci sunt intubaţi, avem o severitate a manifestărilor, o evoluţie mult mai rapidă către terapie intensivă a pacienţilor care se internează. (…) Pentru o anumită categorie de pacienţi gravitatea formelor atunci când vorbim de tulpina Delta este mai mare”, a explicat afirmat Mahler, conform sursei citate.


Citeşte şi: BILANȚ COVID 12 septembrie. Numărul persoanelor infectate, în continuare extrem de mare


Cazurile în care COVID-19 evoluează chiar şi cu tratament. „Nu înţelegi ce se întâmplă”


De asemenea, Beatrice Mahler a subliniat că boala infecţioasă provoacă de virusul SARS-COV-2 evoluează la unele persoane, în pofida aplicării de tratamente.


„Unii sunt revoltaţi dintre cei internaţi, spunând că sigur se simt mai rău pentru că au venit în spital. Am avut această replică: am venit în spital şi mă simt mai rău decât când am venit. Pentru că boala evoluează la unele persoane în ciuda tratamentului. Nu sunt mulţi, e adevărat, e o categorie mică, dar atunci când vorba de tine chiar nu înţelegi ce se întâmplă”, a mai declarat Beatrice Mahler.


Citește și...


ULTIMĂ ORĂ! Carantina instituită în șapte localități din România. Se circulă doar pe bază de DECLARAȚIE


Luiza Melencu, găsită moartă
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep