STIRI

SOCIAL

Bianca Drăgușanu şi fiica sa au plecat în vacanță. Destinaţie-surpriză VIDEO

24/09/2021 - 11:00

Bianca Drăgușanu şi fiica sa au plecat în vacanță. Bianca Drăgușanu a plecat într-o vacanță de câteva zile, dar nu singură, ci însoțită de fiica ei, Sofia. Vedeta abia ce s-a întors dintr-o altă vacanță, în care a fost împreună cu prietenele sale. Blondina s-a filmat în mașină în timp ce mergea spre aeroport, dar nu singură, ci împreună cu fiica sa. Cele două, alături de câțiva prieteni, se pregătesc să zboare la Paris, acolo unde Bianca Drăgușanu o va duce pe Sofia la Disneyland.


Bianca Drăgușanu şi fiica sa au plecat în vacanțăAlte Articole


Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat ...


Alina Laufer, mărturisiri despre problemele de sănătate ale ...Încă un actor legendar al României a părăsit scena: „Artiștii ...


Sofia a fost cea care a anunțat destinația de călătorie unde va pleca alături de mama sa, asta după ce Bianca Drăgușanu a surprins-o cât e de fericită.


Alex Bodi, declaraţii-bombă despre Bianca Drăgușanu. A fost sau nu trimisă la produs?


Escapada celor două vine după ce Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău. Deși s-au separat în urmă cu doar câteva zile, vedeta nu a putut sta departe prea mult timp de bărbatul de care s-a îndrăgostit, motiv pentru care cei doi s-au și împăcat. Bianca Drăguşanu a mărturisit la Xtra Night Show că încearcă să fie cât mai discretă în ceea ce privește relația ei de iubire.


Citește și...


Angajații pot merge la serviciu doar dacă dețin certificatul verde. SALARIILE celor care nu respectă legea vor fi SUSPENDATE! Unde s-a luat această decizie


Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Nov