STIRI

SANATATE

BILANȚ COVID 15 septembrie. Peste 10.500 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore

15/09/2021 - 16:00

BILANȚ COVID 15 septembrie. Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSPCNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 15 septembrie a.c., ora 17.00, este următoarea:


Alte Articole


Lavinia Pârva, prima reacție despre divorț: „Le ...


Pfizer susține că a treia doză de vaccin restabilește imunitatea ...INSP trage semnalul de alarmă. Procent covârşitor: Peste 95% ...


BILANȚ COVID 15 septembrie. Conform Rezumatului Caracteristicilor Produsului (RCP), reacțiile adverse raportate sunt enumerate în funcție de următoarea convenție privind frecvența:


– Foarte frecvente (≥1/10) Frecvente (≥1/100 și


– Mai puțin frecvente (≥1/1.000 și


– Rare (≥1/10000 și


– Foarte rare (


BILANȚ COVID 15 septembrie. Precizăm că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.


BILANȚ COVID 15 septembrie. Menționăm că 67 reacții adverse sunt în curs de investigare.


Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan și instantaneu, apar diferențe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp.


Prin introducerea în RENV a dozelor efectuate în afara României pentru persoanele care au o doză administrată în România (conform OUG 68/2021), numărul total al beneficiarilor vaccinați cu prima doză suferă modificări (scăderi), deoarece aceștia devin persoane vaccinate cu schema completă.


*Vaccinul Moderna se administrează din data de 4 februarie 2021;


**Vaccinul AstraZeneca se administrează din data de 15 februarie 2021;


*** Vaccinul Johnson&Johnson se administrează din data de 4 mai 2021 și este în doză unică.


Citește și...


BOMBĂ! Ștefan Bănică DIVORȚEAZĂ? Cine este tânăra care i-a luat mințile? Se afișează peste tot cu ea


Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep