STIRI

SANATATE

Bilanţ vaccinare 24 iulie 2021. Românii nu se sperie de restricţii, doar 7000 s-au vaccinat cu prima doză

24/07/2021 - 16:00

Bilanţ vaccinare 24 iulie 2021. Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, sâmbătă, că 12.112 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care 7.489 cu prima doză.


Potrivit CNCAV, 12.112 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care  7.489 cu prima doză.Alte Articole


Luiza Melencu, găsită moartă


ADMITERE MEDICINĂ 2021 UMF IAŞI. Test grilă, şase candidaţi ...Primul bebeluş infectat cu tulpina Delta în România


În acelaşi interval, au fost raportate opt reacţii adverse: patru la vaccinul Pfizer, trei la cel de la Johnson & Johnson şi unul la Moderna. Alte 61 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.


BILANŢ CORONAVIRUS 24 IULIE 2021. Ziua fără decese de Covid! Gheorghiţă: „90% dintre cazurile noi sunt nevaccinaţii”


Numărul total al persoanelor vaccinate de la debutul campaniei din 27 decembrie 2020 a ajuns la 4.937.229, din care 4.783.319 cu schema completă. Au fost administrate 9.310.355.


Bilanţ vaccinare 24 iulie 2021.


„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp”, mai precizează CNCAV.


Vaccinul anti-COVID al Moderna pentru copii, aprobat de Agenţia Europeană a Medicamentului. Vârsta minimă la care poate fi făcut serul


Premierul Florin Cîţu a afirmat că cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa şi oamenii se vaccinează în primul rând pentru ei, nu pentru altcineva, pentru familiile lor ca să fie sănătoşi.


El a fost întrebat sâmbătă, după participarea la conferinţa de alegeri a organizaţiei PNL Bucureşti, ce beneficii vor fi instituite pentru persoanele vaccinate.


“Cel mai important beneficiu pentru persoanele vaccinate este viaţa. Pentru asta ne vaccinăm, să rămânem în viaţă, ne vaccinăm pentru noi, pentru familiile noastre, pentru cei din jurul nostru. Ăsta este beneficiul, o facem pentru noi, nu o facem pentru altcineva, o facem pentru familiile noastre ca toţi să fim sănătoşi”, a declarat Florin Cîţu.


Citește și...


Fulgy, mesaj șocant de adio! „Îmi pare rău că m-am născut…” S-a întâmplat în urmă cu puțin timp!


Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep