STIRI

SOCIAL

Brigitte Pastramă o copleșește cu diamante pe fiica ei, la împlinirea vârstei de 14 ani. „Să mai zică Sara că are mamă rea”

21/07/2021 - 21:00

Brigitte Pastramă a decis să nu facă rabat de la nimic cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Sara, care împlinește 14 ani. Brigitte a decis că cel mai potrivit cadou pentru ziua adolescentei sunt bijuteriile cu diamante, pe lângă obișnuitele dulciuri și alte delicatese.


Mândra mamă a ajuns la concluzia că fiica ei merită să petreacă alături de prieteni și că este îndeajuns de responsabilă încât să orgnizeze o petrecere pe sufletul ei, așa că Brigitte i-a permis să-și închirieze un apartament unde să țină fastuosul eveniment alături de prieteni.Alte Articole


Luiza Melencu, găsită moartă


Gigi Becali, replică dură pentru Anamaria Prodan. „Spune ...Cât și când să consumăm pepene ca să nu ne îngrășăm. ...


”Sara și-a închiriat un apartament unde-și va ține ea cheful. O să fie vreo 6-7 fete și băieți de aceeași vârstă, printre care și fetița Denisei Nechifor. E nu o las pe Sara să doarmă nicăieri, la prietene, doar la Rania de câteva ori. Nu cred că o să dorm bine în această seară, chiar dacă are 14 ani pentru mine e tot puiul meu. Trebuie să știu unde se află”, a spus Brigitte Pastramă în cadrul emisiunii sale de la Antena Stars.


De asemenea, Brigitte a hotărât să o trateze pe adolescentă ca pe o adevărată prințesă, așa că a angajat un fotograf special pentru fiica ei, astfel încât aniversarea vârstei de 14 ani să fie un eveniment memorabil pe care și-l va aminti cu plăcere.


Brigitte Pastramă: „La 14 ani vreau să îi cumpăr ceva cu diamante”


Sara a fost îmbrăcata într-o superbă rochie roz și arătat ca o vedetă în poze. Brigitte Pastramă a hotărât să-i dăruiască fiicei sale două bijuterii cu diamante, de la un magazin de lux din centrul Capitalei. Brigitte nu s-a sfiit să scoată din buzunar între 500 și 1000 de euro pentru bijuteriile cu diamante cu care a răsfațat-o pe fiica sa.


”Trebuie să îi cumpăr Sarei o bijuterie. I-am mai luat brățări din aur și de astea, dar la 14 ani vreau să îi cumpăr ceva cu diamante, nu a mai avut până acum diamante. Într-un buget așa bun, nici să mă ia plânsul dacă-l pierde, să fie frumos, să se simtă că este mai mare. Un lănțișor sau o brățară, inelul îl pierde că ea e și mai băiețoasă. Să mă încadrez între 500 și 1000 de euro pentru o bijuterie, am vorbit deja să mi se ofere și o reducere. I-am luat și adidași, dar i-am dat acum două săptămâni, îi mai cumpăr și un tortuleț, prăjituri și niște sărățele. Plus că acum a mai primit un cadou de la bijuterie, o să-i placă mult de tot. Să mai zică Sara că are mamă rea”, a mai adăugat bruneta, conform Spynews.


 


Citește și...


Ce s-a descoperit ACUM in telefonul Luizei! Veste de ultima ora de la Caracal. Gheorghe Dinca, chemat sa dea explicatii! Adevarul dur s-a aflat despre Luiza Melencu


Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma




Sursa: RomaniaTV




Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jul