STIRI

SOCIAL

Ce avere a lăsat Gabi Luncă în urma sa şi cine o moşteneşte. Ce afaceri avea marea doamnă a muzicii lăutărești

08/04/2021 - 08:00

Ce avere a lăsat Gabi Luncă în urma sa şi cine o moşteneşte. Gabi Luncă, una dintre cele mai apreciate cântărețe ale muzicii lăutărești din România, a fost condusă, marţi, pe ultimul drum, după ce la finalul săptămânii trecute a decedat în spital, pierzând astfel lupta cu Covid-19. Familia a sperat ca va putea să-și ia rămas bun de la mama lor așa cum e creștinește, iar acest lucru s-a întâmplat, deoarece în urma autopsiei marea artistă nu mai era infectată cu coronavirus la momentul decesului.


Ce avere a lăsat Gabi Luncă în urma sa şi cine o moşteneşteAlte ArticoleGina Pistol, imagini de colecție din copilărie. Schimbare radicală ...Cum arată acum copilul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. ...Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău fac nuntă! Care este ...


Gabi Luncă a lăsat în urmă cu avere uriașă, dar și o afacere de care se va ocupa în continuare fiul ei, Emanuel Onoriu. Vedeta a mărturisit în urmă cu mai mult timp într-un interviu că a avut o casă imensă pe care a vândut-o și din care a făcut bani frumoși. După ce s-a retras din muzică, marea doamnă a muzicii lăutărești a intrat în domeniul imobiliar alături de familia sa. Ea a cumpărat mai multe terenuri în București, iar în urma vânzării unui bloc a câștigat venituri în valoare de un milion de euro, scrie SpyNews.


De la cine s-ar fi infectat Gabi Luncă cu coronavirus. Fiica ei a dezvăluit totul: „Nu a realizat când a luat boala”


Acum cel care va duce afacerea mai departe este băiatul ei, care a lipsit din păcate de la înmormântarea artistei. Bărbatul se află izolat, fiind infectat cu noul coronavirus. Din acest motiv el nu s-a putut prezenta la slujba de înmormântare, iar artistă a fost plânsă la căpătâi doar de fiicele ei.

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Apr