STIRI

SOCIAL

Ce face Narcisa Birjaru cu premiul de 30.000 de euro, câştigat la Chefi la cuţite: „Mi-aş dori să dau avans”

17/06/2021 - 19:00

Ce face Narcisa Birjaru cu premiul de 30.000 de euro. Concurenta lui Chef Cătălin Scărlătescu s-a luptat în finală cu Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea, și Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumtirescu.


Citeşte şi: Câştigător Chefi la cuţite 2021. Ştefan Borleanu a răbufnit după ce Narcisa Birjaru a câştigat marele premiu: „Sezonul viitor, iau şi eu două reţete de tochitură de la bunică-mea, poate am şanse de finală”Alte ArticoleAnamaria Prodan neagă divorţul: „Laur a glumit, nu divorţăm. ...Joe Pesci, acuzat de crimă. Ar fi plătit un asasin ca să-l ...Rusalii 2021. Ce este interzis să faci timp de două zile. Păcat ...


Ce face Narcisa Birjaru cu premiul de 30.000 de euro


Toată lumea se întreabă ce îşi doreşte să facă Narcisa cu banii câştigaţi. Ei bine, este pregătită să își cumpere o casă și să folosească premiul drept avans, sau să investească în propria ei afacere, într-un restaurant.


„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!‘, a dezvăluit concurenta, pentru A1.ro.


Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Narcisa Birjaru


Cătălin Scărlătescu a mărturisit că este mândru că pentru prima dată în istoria competiției o femeie a câștigat trofeul. Juratul a susținut că în ea a simțit cea mai mare luptă și că e în stare de orice pentru a învăța mai multe în ceea ce privește gastronomia. Totodată, celebrul bucătar a spus despre ea că este un om extrem de muncitor și că este născută să gătească.


„Sezonul 9 mi-a depãsit toate asteptãrile. Pentru prima datã în istoria @chefilacutite o femeie a reusit sã obtinã trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit! În Narcisa am simtit cea mai mare luptã de-a lungul sezonului.


Am simtit cã ar face orice ca sã învete mai mult, sã se autodepãseascã, sã câstige. Este un om care a muncit extrem de mult ca sã ajungã aici, un om care nu are multã încredere în fortele proprii, dar un om care dã un gust fabulos mâncãrii. Narcisa, te-ai nãscut sã gãtesti! Sã nu lasi pe nimeni sã îti ia asta,


Sunt mândru de tine si mândru de echipa care ti-a dat putere sã câstigi trofeul! Vã multumesc tuturor! Felicitãri si celorlalti finalisti! Cãtãlin, esti un bucãtar desãvârsit. Ai ridicat nivelul în bucãtãria noastrã! Elena, ti-am spus-o si o repet. Determinarea ta poate sã mute muntii! Vã felicit si mã bucur cã v-am cunoscut! Si ca un ultim cuvânt… nu subestimati pe nimeni. Ne vedem in #sezonul10… unde o sã am statuie!”, i-a transmis Cătălin Scărlătescu Narcisei Birjaru, pe Instagram.


Citește și...


SCANDAL urias! De ce a câștigat Narcisa Chefi la Cuțite, DE FAPT. Adevărul S-A AFLAT ACUM


Ministerul Economiei a acceptat cinci oferte de parteneriat pentru implementarea schemei de ajutor de stat în domeniul turismului
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jul