STIRI

CORONAVIRUS

TOP STIRI

CEO Pfizer vine cu un anunț excelent: Europa VA REVENI la normal în toamnă. COVID va deveni ”gripă sezonieră”!

17/04/2021 - 08:18

CEO Pfizer vine cu un anunț excelent. Totodată, Albert Bourla spune că noul coronavirus „va deveni ca gripa. Ne vom vaccina şi ne vom trăi vieţile”.

CEO Pfizer vine cu un anunț excelent: Europa VA REVENI la normal în toamnă

El subliniază faptul că Pfizer va „creşte semnificativ” livrările de vaccin BioNTech / Pfizer către ţările membre ale UE în următoarele săptămâni, cu 250 de milioane de doze în total în al doilea trimestru, potrivit Politico.

De altfel,  Bourla adaugă că acastă campanie de vaccinare a UE – care s-a confruntat cu critici pentru că a rămas în urmă faţă de Regatul Unit şi Statele Unite – nu ar trebui comparată, spunând că „lucrurile par să arate mereu mai bine în curtea vecinului”.

CEO Pfizer a relatat pentru CNBC că oamenii vor avea nevoie probabil de o a treia doză a vaccinului Pfizer în termen de 12 luni de la vaccinare şi a adăugat că este posibil ca vaccinarea să fie anuală.

„Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, a declarat el la CNBC. CEO Pfizer a mai precizat că vaccinurile vor fi un instrument important în lupta împotriva variantelor extrem de contagioase.

Pfizer a declarat la începutul acestei luni că datele actualizate din studiul său clinic au arătat că vaccinul său este extrem de eficient la şase luni după a doua doză.

În februarie, Pfizer şi BioNTech au declarat că testează o a treia doză din vaccinul anti COVID-19 pentru a înţelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului.

Pfizer a anunțat oficial că o a treia doză de vaccin va fi necesară în termen de 12 luni de la rapel.

În februarie, Pfizer și BioNTech au anunțat că testează a treia doză din vaccinul Covid-19 pentru a înțelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului.

CEO-ul companiei Pfizer susține că oamenii „probabil” vor avea nevoie de încă o doză de rapel a unui vaccin Covid-19 în termen de 12 luni de la vaccinarea completă. De asemenea, a declarat că este posibil să fie nevoie ca oamenii să fie vaccinați anual cu un ser anti-Covid.

„Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, a spus Albert Bourla adăugând că vaccinurile vor contribui la combaterea variantelor extrem de contagioase.

Sursa: RomaniaTV

 

Sursa: RomâniaTV

#covid, #pfizer, #vaccin, #stiriShare with: