STIRI

SOCIAL

Cine este iubitul lui Nicole Cherry. Florin Popa şi artista vor avea un copil

09/06/2021 - 12:00

Cine este iubitul lui Nicole Cherry. În luna ianuarie, vedeta declara că și-ar dori să aibă un copil şi se pare că dorinţa i s-a îndeplinit destul de repede, potrivit Ciao.ro.


Chiar dacă între ei este o diferență de 8 ani, artista și cu Florin se înțeleg de minune și au impresia că se știu de o viață întreagă. În urmă cu ceva timp, Nicole Cherry mărturisea cum s-a îndrăgostit de Florin, dar și faptul că i-a plăcut să o facă pe inabordabila.Alte ArticoleTu te mulțumești cu lenjeriile tale de pat sau parcă ți-ar ...Leacuri pentru tratarea înţepăturilor de insecte. Scapă de ...De ce nu mai prezintă Şerban Huidu „Cronica Cârcotaşilor” ...


Citeşte şi: Nicole Cherry, planuri de nuntă: „Îmi place să intru în relaţii serioase. Este prima mea relaţie”


Cine este iubitul lui Nicole Cherry


Nicole Cherry a vorbit despre noul ei iubit și a declarat că este foarte fericită și se simte împlinită. Florin Popa este un mic afacerist, acesta deținând un magazin GSM. Acesta a a cunoscut-o pe artistă prin tatăl său, care le-a făcut prezentările.


”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.


El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry la începutul relației.


Citește și...


„Am fost violată de 1716 ori până sa împlinesc 12 ani.”. A fost vândută de propria mamă unei…


Israel este prima ţara din lume care a ridicat toate restrictiile legate de Coronavirus
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun