STIRI

POLITICA

Ciprian Ciucu susţine că a fost „luat la mişto” pentru că a reclamat o cursă de maşini în Capitală. „Absolut ruşinos”

03/05/2021 - 10:00

Ciprian Ciucu a reclamat o cursă de maşini în Capitală, însă a primit un răspuns „absolut ruşinos” din partea ofiţerului de serviciu de la Brigada Rutieră pe motiv că „l-a deranjat de Paşte”.


„Absolut ruşinos serviciul Brigăzii Rutiere din Bucureşti! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în oraşul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetăţean şi să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru.Alte ArticolePrefectul Capitalei, anunţ de ultimă oră despre măsurile ...Mesajul lui Florin Cîţu de Ziua Mondială a Libertăţii Presei. ...Gigi Becali despre Diana Şoşoacă: „Mie la început mi-a ...


În această seară am decis să ies la plimbare în Centrul oraşului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern şi am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfăşura o cursă de maşini (categoria Lamborghini) în toată regula. Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km.


Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră Bucureşti să le spun oamenilor să ştie, am zis ca ajut. Rezultatul a fost că ofiţerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paşte, a fost să mă ia la mişto. Că de unde ştiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Şi mi-a închis telefonul în nas.


Două chestiuni:


(1) marţi voi face o plângere administrativă, sper să aibă înregistrarea.


(2) dacă vreodată întâlniţi astfel de atitudini la Poliţia Locală a Sectorului 6, vreau să ştiu”, a scris Ciprian Ciucu duminică pe Facebook.


Ciprian Ciucu susţine că a fost „luat la mişto” pentru că a reclamat o cursă de maşini în Capitală. Reacţia Poliţiei


„Ieri, 2 mai a.c., Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel telefonic de către o persoană, cu privire la faptul că pe o arteră din sectorul 1 al Capitalei autoturismele circulă cu viteză.


Pentru verificarea aspectelor semnalate, a fost direcționat un echipaj de poliţie, dotat cu aparatura radar, care a acţionat pe artera respectivă”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere, citat de Ziare.com.


„Pe acel sector de drum, au fost constatate şi aplicate 3 sancţiuni contravenţionale pentru încalcarea regimului legal de viteză. (….)


Având în vedere aspectele sesizate în spaţiul public cu privire la modul în care s-a exprimat poliţistul care a preluat sesizarea persoanei, la nivelul Brigăzii Rutiere s-au demarat verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun”, notează sursa citată.


Citeşte şi: Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6: „Nu vreau să fiu absurd şi să trimit direct Poliţia Locală, dar aici nu mai sunt înţelegător”


În toamna anului 2020, jurnalistul Victor Ciutacu l-a dat în judecată pe Ciprian Ciucu. Prezentatorul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV îşi anunţase intenţia a-l acţiona în instanţă pe Ciucu încă de pe data de 23 septembrie, când liberalul l-a jignit printr-un mesaj publicat pe Facebook.


Citeşte şi: Victor Ciutacu îl dă în judecată pe Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6. „Îşi va începe mandatul cu un proces inconfortabil”

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May