STIRI

JUSTITIE

Clotilde Armand a fost dusă la poliție! Primăriţa Sectorului 1, audiată de autorităţi

08/06/2021 - 17:00

Clotilde Armand a fost dusă la poliție. Primarul Sectorului 1 ar fi mers la poliție pentru a depune o plângere, după ultimele evenimente în care a deținut rolul principal.


Clotilde Armand a fost dusă la poliție! Anunţul primarului Sectorului 1Alte ArticoleCartelele prepay fără buletin ar putea fi interzise după asasinatul ...România nu scapă de MCV. Comisia Europeană a anunţat că ...Curtea Constituţională a decis că starea de alertă s-a instituit ...


Clotilde Armand consideră că informarea transmisă de Romprest reprezintă o „recunoaștere a vinovăției” și anunță că va solicita în justiţie rezilierea contractului cu acest „operator şantajist”.


„Înţeleg că operatorul de salubritate a anunţat că reîncepe să strângă gunoiul din sector şi a recunoscut vina pentru şantajul creat în aceste zile în care nu ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că este interzis să întrerupă serviciul de salubrizare şi administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu şantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne aşa. Toţi cei care şi-au permis această situaţie vor răspunde în Justiţie pentru că au pus în pericol sănătatea populaţiei din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracţiunea de şantaj acţionarilor Companiei Romprest Service SA şi solicită autorităţilor abilitate să fie ridicată licenţa acestui operator. Pentru că România este stat de drept, nu stat mafiot. În paralel, voi solicita Consiliului Local Sector 1 şi în Justiţie rezilierea contractului cu acest operator şantajist. Cu mafia nu se negociază”, a scris primarul Clotilde Armand, sâmbătă seara, pe pagina sa Facebook.


Reprezentanții Romprest au anunțat sâmbătă după-amiază că situația de blocaj din Sectorul 1 a fost dezmorsată și că se așteaptă ca autoritățile abilitate „să își asume responsabilitățile care le revin și să asigure funcționarea serviciului de salubritate”.


„Prin acordul comun al operatorilor de salubritate autorizați, această situație de blocaj a fost dezamorsată. Așteptăm că autoritățile abilitate să își asume responsabilitățile care le revin și să asigure funcționarea acestui serviciu public care se prestează în regim de continuitate, prin finanțarea și asigurarea unui cadru contractual și legal predictibil, pentru a menține starea salubră și implicit sănătatea populației. Facem un apel la înțelegere și colaborare, atât către populație cât și către Poliția locală, în sensul de a spijini operatorul delegat în demersul sau de a reintră în regim normal de colectare”, se precizează în comunicatul de presă transmis de Romprest.


Citeşte şi: PSD o vrea demisă pe Clotilde Armand. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu: Susținem REFERENDUM pentru demiterea ei!


Citește și...


„Am fost violată de 1716 ori până sa împlinesc 12 ani.”. A fost vândută de propria mamă unei…


Banca Mondială estimează că România va înregistra în acest an o creștere economică de 6%
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun