STIRI

JUSTITIE

Clotilde Armand l-a reclamat Inspecţiei Judiciare pe procurorul SIIJ care anchetează posibila fraudă de la alegerile din sectorul 1: „Nu mor caii când vor câinii”

02/06/2021 - 17:00

Clotilde Armand, câştigătoarea alegerilor din sectorul 1, consideră că procurorul s-a antepronunţat şi l-a reclamat la Inspecţia Judiciară, anunţ făcut miercuri pe pagina sa de Facebook.


„Am trimis către Inspecția Judiciară o sesizare împotriva procurorului de la Secția Specială înființată de Dragnea și Tudorel Toader, procurorul care se ocupă nde numărarea voturilor și care a afirmat ieri la un post TV înainte să-și termine ancheta că au fost fraude la alegerile locale din Sectorul 1. Și ce să vezi? Respectiva declarație a procurorului din promo a dispărut imediat de pe toate site-urile PSD imediat după ce am depus sesizarea.Alte ArticoleElena Udrea, vizată într-un nou dosar penal deschis pentru ...Anchetă în cazul asasinatului afaceristului din Arad. Ministrul ...Şoferul care a fugit de poliţişti abandonând în drum un ...


Așa, că nu mor caii când vor câinii.”, a scris Clotilde Armand.


Avocatul lui Dan Tudorache, dezvăluire-bombă în cazul fraudei voturilor de la Sectorul 1


„Stadiul dosarului este cel pe care îl cunoaștem, dosarul se află în cercetări. Știm că a fost finalizată prima etapă a renumărării.


Sunt chestiuni pe care domnul procuror, probabil, în urma faptului că știm cu toții că va ieși la pensie, s-a temut să nu se aleagă praful – ca să zic așa – de munca domniei sale și să asistăm la o mușamalizare. Este o informație publică faptul că dumnealui a depus o cerere de pensionare.


De asemenea, este o informație publică: această cerere de pensionare a fost suspendată ca urmare a unei plângeri din partea unei persoane care nu are nicio legătură cu acest caz. Dar, în cele din urmă, probabil, se va pensiona”, a spus avocatul Mihai Drăgan, marți după-amiază, la Antena 3.


Citeşte şi: Cristian Ghinea: „Sâmbătă seara, ca un element de picanterie, trei colegi au picat cu liftul în minister două etaje în gol. Au venit jandarmii şi echipele de intervenţie”


Citește și...


Românii spun „ADIO” animalelor de companie ținute la bloc. Decizia este oficială. Toți iubitorii de animale trebuie să știe asta.


Ghinea: România este a treia țară din UE care își face public PNRR-ul și prima care a publicat și anexele
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun