STIRI

POLITICA

Cristian Ghinea, atac fără precedent la Nicuşor Dan: „Suferă de sindromul „Mesia din debara”. Toată lumea trebuie să stea drepţi în faţa lui”

29/04/2021 - 19:00

Cristian Ghinea afirmă că Nicuşor Dan nu doar că nu comunică cu consilierii din CGB, dar şi când aceşti încearcă să îl sune, nu răspunde la telefon şi se aşteaptă ca toată lumea să voteze ceea ce propune el, fără amendamente.


”E un primar independent, pe care cred că l-am deranjat cu nişte “pretenţii” care apar într-un protocol. Cea de bază, umană, e să dai un telefon consilierilor care vrei să-ţi voteze bugetul”, afirmă Ghinea în interviul acordat Spotmedia.Alte ArticoleDan Barna dă exemplu de versuri de manele pentru susţinerea ...Cristian Ghinea: „România nu va pierde niciun ban din ...Diana Şoşoacă face dezvăluiri cutremurătoare: „Am ...


El îl acuză pe Nicuşor Dan că nu vorbeşte cu consilierii USR PLUS şi îi aminteşte că alegerile în Bucureşti au fost câştigate de USR-PLUS, care are cel mai mare grup în Consiliul General. ”Poate e o noutate, îi reamintim”, subliniază el.


Cristian Ghinea: „Nicuşor Dan face bugetul ca Firea”


”I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici şi proşti care îl votează orice ar fi. Dl Nicuşor Dan suferă de sindromul de “Mesia din debara”. Îl ştiu foarte bine de la USR. El stă într-o debara şi este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepţi şi să execute că dă el bule. Nu merge aşa! E primarul Captalei, nu a fost votat şef la Şoimii Patriei”, declară Ghinea, afirmînd că Nicuşor Dan ”face bugetul ca Firea”.


De asemenea, ministrul Fondurilor Europene spune că actualul primar general face bugetul ca Gabriela Firea, deși îl consideră mai bun.


”Face exact ce critica la bugetul lui Firea, supraestimarea veniturilor. Eu aș fi putut înțelege un buget de criză, dar se putea explica. Cum faci să reduci cheltuielile aberante ale Primăriei? Dar a făcut ca Firea. Atunci de ce s-a mai schimbat?”, a spus Ghinea.


Reamtintim că bugetul Primăriei Capitalei, propus de primarul general Nicușor Dan, nu a fost adoptat miercuri de Consiliul General deoarece, așa cum au anunțat, consilierii USR-PLUS nu au votat pentru. PNL și USR-PLUS au majoritate în Consiliul General. Consilierii USR-PLUS au motivat că nu votează deoarece veniturile ar fi nerealiste și umflate, iar Nicușor Dan nu a făcut nicio reformă în administrație sau spitale.


Citeşte şi: Dan Barna dă exemplu de versuri de manele pentru susţinerea vaccinării: „Pe o inimă curată, s-ajute la sănătate”

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May