STIRI

SOCIAL

Câștigătoarea „Mrs. Sri Lanka”, atacată pe scenă de o fostă deţinătoare a titlului. Motivul este incredibil

06/04/2021 - 18:00

Câștigătoarea „Mrs. Sri Lanka„, atacată pe scenă. Pushpika De Silva a câştigat titlul în cadrul unei ceremonii difuzate la televizor duminică.


Câteva momente mai târziu, câştigătoarea din 2019 a pus mâna pe coroana lui De Silva, pretizând că nu poate primi titlul pentru că este divorţată.Alte ArticoleDOLIU în lumea teatrului: S-a stins din viaţă un artist emerit ...Mihai Bobonete a dezvăluit cel mai penibil moment prin care ...Doiniţa Oancea nu se dezbracă în faţa camerelor. Motivul ...


Premiul i-a fost înapoiat lui Pushpika De Silva, după ce organizatorii concursului au confirmat că nu este divorţată.


Citeşte şi: 7 trucuri de frumusete cu bicarbonat de sodiu. Cum sa-l folosesti ca sampon, deodorant sau exfoliant


Câștigătoarea „Mrs. Sri Lanka”, atacată pe scenă


Juraţii au numit-o pe De Silva câştigătoare în 2021 la finala „Mrs Sri Lanka” care a avut loc într-un teatru din Colombo, duminică seară.


Însă câştigătoarea din 2019, Caroline Jurie, i-a smuls coroana invocând o regulă a organizatorilor competiţiei care precizează că participantele trebuie să fie căsătorite şi nu divorţate. Ea i-a pus coroana concurentei de pe locul doi, obligând-o pe De Silva să părăsească în lacrimi scena.


Organizatorii i-au cerut scuze lui De Silva, care a afirmat că este despărţită, nu divorţată.


Într-un mesaj pe Facebook, ea a spus că a fost la spital pentru a fi tratată din cauza rănilor de la cap după incident. De Silva a precizat că va acţiona în judecată pentru felul „nerezonabil şi jignitor” în care a fost tratată.


„Sunt încă o femeie nedivorţată. O adevărată regină nu este o femeie care smulge coroana altei femei, ci o femeie care pune în secret coroana alteia!”, a scris ea.


Directorul Mrs Sri Lanka World, Chandimal Jayasinghe, a declarat pentru BBC că trofeul va fi returnat marţi lui De Silva, potrivit News.ro.
Sursa: RomaniaTV
Share with: