STIRI

SOCIAL

Cătălin Moroşanu, despre conflictul cu Zanni, la Survivor România: „M-am abținut de multe ori”

10/06/2021 - 07:00

Cătălin Moroşanu, despre conflictul cu Zanni. „Sunt momente și momente. Am stat și am suferit trei luni și jumătate acolo, am îmbătrânit trei ani de nervi, nu pot spune că totul a fost bine. Eu nu voi nega niciodată că Zanni este un băiat foarte inteligent, a dat pe traseu totul, până să plec era, cred, cel mai bun. Dar nu pot să accept comportamentul lui, caracterul lui, ceea ce face, cum vorbește, cum provoacă.


Am fost provocat de multe ori de el și m-am prefăcut că nu am auzit anumite cuvinte, m-am făcut că nu văd anumite lucruri. M-am abținut de multe ori și mi-a fost foarte greu să fac acest lucru.Alte ArticolePovestea lui Ernestine Shepherd, culturistă-model la 85 de ani. ...Finala Chefi la cuţite 2021. Cine are cele mai multe şanse ...Viorica şi Ioniţă de la Clejani cer ajutorul statului pentru ...


Citeşte şi: Cătălin Moroșanu îl face praf pe Zanni. Acuzații DURE la adresa concurentului de la Survivor


Cătălin Moroşanu, despre conflictul cu Zanni


Eu înțeleg că eram la Survivor România și este un concurs foarte greu, dar trebuie să îți păstrezi umanitatea, ca să nu ajungi în viața reală și să regreți că ai spus anumite cuvinte sau ai făcut anumite lucruri. Trebuie să respecți omul așa cum este el.


În ceea ce o privește pe Elena, este favorită și este un pericol. Zanni i-a furat mâncarea Elenei de vreo două ori, s-a întâmplat că a treia oară să fure altă persoană și Elena să izbucnească la adresa lui. Zanni a început războiul atunci.


Elena este o fată cu bun simț, bine educată. Are un singur defect, are nevoie de atenție, de cineva cu care să vorbească, suferă când este singură. Nu are răutate și își dorește să câștige acest concurs. Fetele din Survivor România sunt eroine din punctul meu de vedere, pentru că este greu să reziști fără condițiile de acasă, fără igienă, au tot felul de probleme hormonale…„, a declarat Cătălin Moroşanu pentru Viva.ro.


Citește și...


„Am fost violată de 1716 ori până sa împlinesc 12 ani.”. A fost vândută de propria mamă unei…


Voucherele rabla pentru electrocasnice se vând cu tot cu produsele ce trebuie date la schimb pe site-urile de anunțuri
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun