STIRI

POLITICA

Cîţu, întrebat dacă demisia consilierului Mioara Costin e o recunoaştere a autenticităţii documentului de la Guvern: Nu. Demisia este un act unilateral. Şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil

24/07/2021 - 18:00

Premierul Florin Cîţu a precizat că demisia consilierului Mioara Costin din funcţia de consilier de stat nu eeste o recunoaştere a autenticităţii documentului cu antetul Guvernului privind strategia sa de campania internă a PNL. El a mai explicat că demisia acesteia a fost un act unilateral şi Costin „şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil în timpul cât era în serviciu”. De asemenea, şeful Executivului a adăugat că, în acest moment, Mioara Costin nu se va regăsi în altă zonă a lui de comunicare, la partid sau Senat.


Cine este Mioara Costin, noul şef al Grupului de Comunicare Strategică. Unde a mai lucrat fosta jurnalistăAlte Articole


Luiza Melencu, găsită moartă


Vlad Voiculescu, mesaj pentru Florin Cîţu: „Îmi place ...Florin Cîţu explică ce beneficii vor avea persoanele vaccinate ...


„Nu, nu au nicio legătură aceste lucruri. Nu. Demisia este un act unilateral. Eu am spus doar că acel consilier şi-a făcut treaba şi şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil în timpul cât era în serviciu. Există deja o demisie. Din punctul meu de vedere subiectul este încheiat”, a explicat Florin Cîţu, într-o declaraţie de presă, după ce a participat la conferinţa de alegeri de sâmbătă a PNL Bucureşti, întrebat dacă faptul că a acceptat demisia Mioarei Costin e o recunoaşterea a autenticităţii acelui document.


Chestionat dacă se va regăsi în echipa sa, într-o altă zonă de comunicare, la PNL sau la Senat, premierul a răspuns: „În acest moment, nu”.


Mioara Costin, consiliera premierului Cîțu, și-a dat demisia din funcție


Consilierul premierului, al cărei nume apare pe documentul trimis de la Guvern cu punctajul pentru campania internă din PNL, a demisionat, decizia de eliberare din funcţie fiind publicată, joi seară, în Monitorul Oficial.


Citește și...


Fulgy, mesaj șocant de adio! „Îmi pare rău că m-am născut…” S-a întâmplat în urmă cu puțin timp!


Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Sep