STIRI

POLITICA

Cum reacţionează Diana Şoşoacă atunci când se fac glume pe seama fizicului ei: „La un moment dat, am fost şi eu manechin şi poate o să redevin”

01/05/2021 - 11:00

Diana Şoşoacă, aspect fizic. În interviul acordat lui Dan Bittman pentru evz.ro, avocata spune că oamenii care o atacă nu se gândesc că în spatele aspectului fizic al unui om se pot ascunde nişte boli.


„Când ajung la partea fizică, nu se gândesc că în spatele unei apariţii stau şi nilte boli. Pentru copiii mei e foarte deranjant, pentru că ei ştiu cât de mult am suferit eu. Fetiţa mea ştie prin câte probleme de sănătate am trecut şi plânge când vede aces tip de atacuri la ştiri. Am încercat să-i opresc notificările la toate ştirile, dar tot mai scapă. Am fost şi eu un manechin şi poate voi redeveni la un moment dat„, spune avocata.Alte ArticoleDiana Şoşoacă, un nou atac la Raed Arafat: „E adevărat ...Traian Băsescu spune cum poate câştiga Ucraina războiul cu ...Florin Cîţu, răspuns pentru tinerii care l-au chemat în Vama ...


Citeste si Diana Şoşoacă, un nou atac la Raed Arafat: „E adevărat că de afară îţi vin nişte ordine, dar ei nu-ţi spun să încalci legea. Raportul OSCE arată încălcarea principiilor democratice”


Diana Şoşoacă, aspect fizic. Cum gestionează senatoarea atacurile la imaginea sa: „Când nu ai argumente să contrazici un om, te raportezi la defectele lui”


De asemenea, Diana Şoşoacă subliniază faptul că atacurile la imagine sunt apanajul celor care nu au argumente.


„Când nu ai argumente să contrazici o persoană, te raportezi la defectele ei. Eu nu o să mă cobor la nivelul ăsta. Aş da naştere unor polemici interminabile din care cine ar avea de câştigat? Televiziunile pentru rating? Eu ca avocat ştiu când trebuie să răspund„, încheie senatoarea Diana Şoşoacă.


Citeste si Diana Şoşoacă vrea să fie îngropată în picioare: Turnaţi beton şi voi fi Statuia Libertăţii
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May