STIRI

POLITICA

Dacian Cioloș, prima reacție după ce a câștigat șefia USR PLUS în fața lui Dan Barna: E o competiție fără miză personală

23/09/2021 - 11:00

Dacian Cioloș a câștigat primul tur al alegerilor USR PLUS


Dacian Cioloș l-a devansat pe Dan Barna care a obţinut 43,9% dintre sufragii. Pentru că niciunul dintre candidați nu a obținut 50%+1 va fi organizat al doilea tur de scrutin.Alte Articole


Noi restricţii pentru adoptate de Comitetul Național pentru ...


Marcel Ciolacu arată cu degetul ipocrizia lui Cîțu în privința ...Mihai Șora, susţinere făţişă pentru Ludovic Orban la congresul ...


„Aș vrea să vă mulțumesc pentru voturile voastre, indiferent de persoana pe care ați ales să o votați pentru funcția de președinte al USR PLUS. Este impresionantă participarea și, prin numărul de membri care au votat, suntem un exemplu pentru ceea ce înseamnă să faci politică în România și ce înseamnă implicarea reală. Este un exercițiu de democrație și implicare decent și onest pentru care meritați felicitări și mulțumiri. Am putea spune că este o victorie a normalității modul în care s-au desfășurat votul și procesul electoral, dar îmi doresc să nu ne mai bucurăm de normalitate de parcă ar fi o excepție. Rolul nostru în politică ar trebui să fie acela de a asigura normalitatea în fiecare zi, de a nu mai permite aventuri politice și excese, pariuri și riscuri nejustificate. De aceea nu vreau să cataloghez acest prim tur ca pe o victorie sau orice altceva care ar părea că e rezultatul unui război.


Este o competiție fără miză personală, este o alegere pentru viitorul partidului nostru, un vot pentru un USR PLUS mai bun și mai capabil să ofere societății românești o șansă la o viață decență și normală, la prosperitate și bucurie.


Le mulțumesc, de asemenea, lui Irineu Darău și Dan Barna, pentru că împreună putem fi mai buni. Nu îi consider contracandidați și concurenți, ci colegi, prieteni și parteneri pentru anii care vin, indiferent de rezultatul celui de-al doilea tur. Singura mea rugăminte este să înțelegem că votul colegilor noștri, membrii USR PLUS, este dedicat schimbării în bine, principiilor pe care le-am asumat și dorinței de a munci mai mult și mai eficient. Cred că se poate mai bine și mai mult, iar noi suntem aici ca să ne ținem de cuvânt față de voi toți, cei cărora vă cerem votul în aceste alegeri. În ceea ce mă privește, consider că partidul are nevoie de doi ani de construcție intensă, la sfârșitul cărora să avem șanse reale la președinția României și la o majoritate care să poată schimba și reforma România”, a transmis Dacian Cioloș.


Vlad Voiculescu: USR PLUS, un partid democratic


„Da, USR PLUS este un partid democratic. Spre deosebire de alte partide, președintele partidului este ales DIRECT de către membri.


Dacian Cioloș a câștigat turul 1 al alegerilor. Turul 2 va fi o competiție civilizată, politicoasă, demnă de un partid european între Dacian Cioloș și Dan Barna.


Dacă vreți să vă asigurați voi înșivă că acest partid rămâne o speranță pentru România în anii care vin, haideți alături de noi!”, a transmis fostul ministru al Sănătății pe pagina sa de Facebook.


Citește și...


VACCINARE OBLIGATORIE. Ei sunt romanii care vor fi nevoiti sa se vaccineze: Anuntul presedintelui Klaus Iohannis!


Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2022 Jan