STIRI

POLITICA

Dan Barna dă exemplu de versuri de manele pentru susţinerea vaccinării: „Pe o inimă curată, s-ajute la sănătate”

29/04/2021 - 18:00

Dan Barna, preşedintele USR, a fost întrebat joi ce părere are despre ideea implicării maneliştilor în campania de promovare a vaccinării, iar acesta nu numai că a declarat că ar fi de acord cu demersul, dar a dat şi un exemplu de strofă care ar putea fi folosită, luându-i pâinea de la gură lui Tzancă Uraganu.


Întrebat de reporteri ce idei ar avea pentru a se folosi de acest stil muzical pentru a convinge oamenii să se vaccineze, Dan Barna şi-a amintit de jurnalele de amintiri pe care le completa în şcoala generală.Alte ArticoleCristian Ghinea: „România nu va pierde niciun ban din ...Diana Şoşoacă face dezvăluiri cutremurătoare: „Am ...Diana Şoşoacă, paralelă cu Vadim Tudor: „Eu niciodată ...


„Vaccinarea nu se scrie


Pe o foaie de hârtie


Ci pe o inimă curată


Să ajute la sănătate”, a recitat Dan Barna.


Valeriu Gheorghiţă şi Dan Barna sunt de acord cu implicarea maneliştilor în campania de vaccinare


Susținerea campaniei de vaccinare de către maneliști ar putea fi benefică, a spus, marți, președintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiță. El consideră că exemplul dat de persoana vaccinată este extrem de important pentru comunitatea din care face parte.


„Este un aspect la care vă mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ceea ce privește vaccinarea poate să își găsească locul în acest demers de comunicare și de activități pro-vaccinare”, a spus dr. Valeriu Gheorghiță, conform Observatornews.


Citeşte şi: Diana Şoşoacă face dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă şi un cuţit la gât”
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May