STIRI

LIFESTYLE

De weekend: BANCUL ZILEI!! Cum dracu' ți-ai dat seama că MIROSEA A CEAPĂ, dacă tu NU AI MIROS!?

13/02/2021 - 15:15

Este o nouă zi și dacă tot este vorba de weekend, haideți să ne distrăm puțin! V-am pregătit un super banc și, pentru că nu s-a încheiat pandemia de coronavirus, este fix pe această temă.

De câteva luni bune, bancurile cu și despre coronavirus fac ravagii. Românul e bun la toate, dar mai ales la a face haz de necaz. Așadar, iată bancul zilei:

„Am auzit că ai COVID și că te-ai internat în spital, cum este, sunteți mulți în cameră?
Sunt doar eu și cu o gagică mișto tare.
Bă, ești nebun? Și, nimic?
Ba da, am dezbrăcat-o, am început să o sărut pe gât și când să mai cobor n-am mai putut că mirosea a ceapă.
Cum dracu ți-ai dat seama că mirosea a ceapă dacă tu nu ai miros?
Îmi lăcrimau ochii”.

Alte bancuri amuzante cu și despre tratamente

  1. Doctorul îi dictează asistentei un diagnostic în latină. Pacientul, uşor agitat, zice: – Spuneţi-mi, vă rog, sufăr de vreo boală rară? – Da’ de unde! Jumătate din cimitir e plin cu cei care au avut boala dumneavoastră, spune medicul. 

2. Trei bărbaţi povestesc: Primul: – Măi, când simt că relaţia mea nu mai merge perfect, îmi trimit nevasta două săptămâni la tratament, la băi în Grecia. Face acolo tratamente cu namol, cu ape naturale, cu ultraviolet şi când se întoarce arată întinerită, zâmbeşte mai mult, este radioasă! Şi noi suntem un cuplu mai fericit! Al doilea: – Măi şi eu, o dată pe an, îmi trimit soţia la o staţiune de munte în Austria. Face acolo tratamente naturiste, diete naturale, aer curat, apă de munte, ozon. Se întoarce după două săptămâni mult mai radioasă, cu poftă de viaţă. Şi noi suntem un cuplu mai fericit! 

3. Ion este în staţiune, la tratament şi află că, dacă mai plăteşte trei milioane poate să-şi prelungească şederea. Trimite rapid o telegramă soţiei:  – „Trimite-mi trei milioane să mi-o mai prelungesc”.  A doua zi sosesc banii cu mandat telegrafic şi următoarea notă din partea Mariei:  – „Vezi că ţi-am trimis patru milioane să îţi aranjezi şi pătrăţelele!” 

 

LIKE ȘI FOLLOW pe Facebook pentru postări amuzante și informații utile: https://www.facebook.com/TheTrustWordRomania

Sursa: CanCan.ro

#cancan, #bancuri, #stiri, #romania, #stiriromaniaShare with: