STIRI

POLITICA

Diana Şoşoacă vrea să fie îngropată în picioare: Turnaţi beton şi voi fi Statuia Libertăţii

30/04/2021 - 11:00

Diana Şoşoacă a făcut noi dezvăluiri în cadrul interviului acordat lui Dan Bittman. Senatorul a explicat de ce iubeşte COVID-UL şi cum ar vrea să fie îngropată atunci când va muri.


Diana Şoşoacă: Mie îmi place COVID-ul, îl iubesc. Dacă mor, vreau să fiu îngropată în picioareAlte ArticoleDiana Şoşoacă: Sunt unicul parlamentar din România, cred ...Diana Şoşoacă vrea să ajungă preşedintele României: „Dacă ...Viceprimarul Capitalei, despre condamnatul de pe listele USR-PLUS: ...


Citeşte şi Diana Şoşoacă, paralelă cu Vadim Tudor: „Eu niciodată nu mi-am permis să înjur pe cineva. El nu prea îşi respecta tratamentul”


„Mie imi place Covid-ul, îl iubesc. A scos la iveală ceea ce a fost mai mizerabil, mai neprincipial, mai grotest, mai grobian din oameni. A scos criminalitatea, mafia, toate problemele societatii.


Si daca mor, eu le-am spus un lucru alor mei: pe mine să ma ingropati in picioare. S-au blocat si preotii cu care am vorbit. Zic: luati beton, turnati si voi fi statuia libertatii. Eu nu ma las. Acestea sunt principiile dupa care trăiesc. Mai gresesc si eu, sunt om”, a mărturisit fostul senator AUR în cadrul interviului acordat lui Dan Bittman la EVZ.


Senatorul a fost la un pas să moară anul trecut, după ce i-a scos pe români în stradă.


„Anul trecut, după ce am scos lumea in strada, exact in ziua in care sotul meu a ajuns la Athos, eu şi fetita mea am fost rasturnate într-un canal cu masina. A fost cea mai cumplită ploaie cu piatră pe care eu am văzut-o în viata mea.  Era un drum pe care eu nu am mers niciodata, am ramas uimită când am vazut că GPS-ul m-a dus pe drumul ăla.  Dintr-o data drumul a cotit dreapta, a venit peste mine, m-a impins, eu am tras de volan. Nu se vedea nimic. Era o maşină gri”, a mărturisit Diana Şoşoacă.


Citeşte şi Diana Şoşoacă face dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost luată de pe stradă cu un pistol la tâmplă şi un cuţit la gât”


„Aş fi vorbit şi cu arma în faţă, nu-mi e frică”


Nu este singurul moment în care fostul senator AUR a fost la un pas de moarte. Diana Ivanovici Şoşoacă a povestit că atunci când a fost preşedinte la Comisia de Abuzuri a fost urmărită în trafic, iar şoferul său a fost nevoit să treacă pe roşu pentru a scăpa.


„Atunci cand eram presedinte la comisia de abuzuri soferul meu a trebuit sa treaca 4 stopuri pe rosu, eram urmariti. As fi vrut sa opreasca. Mi-a zis că nu e bine să ne oprim. Eu as fi vorbit si cu arma in faţa, nu-mi e frică. Am şi o anumită inconştienţă”, a povestit Şoşoacă.

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May