STIRI

POLITICA

Doi membri AUR susţin că au fost ameninţaţi de un consilier PNL: „Dăm drumul la câini. Şi eu am gloanţe de argint”

10/06/2021 - 14:00

„Un consilier local al PNL din Bragadiru, Dumitru Adrian, s-a dezlănţuit la adresa a doi consilieri ai Alianţei pentru Unirea Românilor, proliferând ameninţări la adresa acestora”, transmite Alianţa pentru Unirea Românilor.


Potrivit comunicatului de presă, consilierul local PNL Dumitru Adrian le-a trimis câte un mesaj privat celor doi reprezentanţi AUR.Alte ArticoleEmil Boc, derapaj de limbaj la radio. Edilul s-a enervat că ...Preşedintele CNCD a declarat că instituţia s-a autosesizat ...Alina Gorghiu, răspuns pentru Vasile Dîncu: Excludem orice ...


„, le-a scris mesaj privat celor doi consilieri AUR liberalul Dumitru Adrian”, conform comunicatului AUR.


AUR a depus plângere la Poliţie în urma ameninţărilor


Persoanele ameninţate sunt Bogdan Crefelean, membru BECL, şi Mihai Florin Jereb, ambii consilieri parlamentari ai Alianţei pentru Unirea Românilor.


„În urma mesajului de ameninţare, cei doi consilieri AUR au depus plângere la poliţie, solicitând protecţie în perioada campaniei electorale care va avea loc pentru alegerile locale parţiale în Bragadiru, în contextul în care AUR a înaintat candidatura lui Costin Ioniţă pentru funcţia de primar al oraşului Bragadiru şi aceştia sunt parte a staff-ului de campanie. Pe 27 iunie, cetăţenii din Bragadiru sunt chemaţi din nou la urne, după ce fostul primar din partea PNL Vasile Cimpoeru a primit o pedeapsă de patru ani şi patru luni într-un dosar privind eliberarea unor certificate de urbanism”, conchide AUR.


Citeşte şi: Preşedintele CNCD a declarat că instituţia s-a autosesizat cu privire la declaraţia consilierului PSD Vrancea, Ioan Micu, care a spus despre Clotilde Armand că „în Franţa era răpită şi violată zile în şir”


Citește și...


Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum


Comisia Europeană va prezenta anul viitor o propunere privind retragerea de pe piață a automobilelor poluante
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun