STIRI

JUSTITIE

Dosar penal după protestele de la Bucureşti din weekend. Diana Şoşoacă şi mai mulţi pariticipanţi au fost amendaţi

23/03/2021 - 09:00

30 de participanţi la protestele de sâmbătă din Capitală au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 29.950 de lei, a anunţat Jandarmeria București, care a precizat că se fac în continuare verificări pentru identificarea celorlalte persoane care au încălcat normele în vigoare.


Şi senatorul Diana Şoşoacă a primit trei sancțiuni similare în fiecare din cele trei locuri în care au avut loc mitingurile anti-mască: în Piața Victoriei, Piața Leu și Parcul Izvor, potrivit G4Media.ro.Alte ArticoleGheorghe Moroşan, criminalul din Oneşti, externat şi transferat ...Bărbatul de 58 de ani care şi-a ucis soţia cu barda a fost ...Florin Cîţu, detalii despre încercarea de desfiinţare a SIIJ: ...


Citeşte şi Protest de amploare în România din cauza restricțiilor impuse. Diana Șoșoacă, în fruntea revoltei din Capitală: Nu mă las până când oamenii nu sunt demiși! Galerie FOTO


Protestele împotriva restricțiilor, organizat sâmbătă în București, au reunit personaje care mai de care mai pitorești. De la senatoarea Diana Şoşoacă, cea care și-a făcut un renume din refuzul purtării măștii, la omul de televiziune Luis Lazarus, un pasionat al teoriilor conspirațiilor, Adriana Bahmuţeanu, Amalia Bellantoni și până la oameni care au ieșit în stradă pentru a cere stoparea vaccinării obligatorii (deși aceasta nu există), personaje care vor să înceapă revoluții și nelipsiții ”daci liberi”.


Citeşte şi Diana Şoşoacă, atac furibund la adresa lui Raed Arafat. „Nici în Burkina Faso un secretar de stat nu conduce ţara. Totul este o mascaradă”


Organizatorii aveau autorizație pentru a strânge la protest maximum 100 de persoane, însă numărul a fost cu mult depășit. La protestul ilegal au participat de fapt în jur de 1000 de oameni.

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Apr