STIRI

SOCIAL

Edi Vacariu, câștigător iUmor și deținătorul celui mai viral Tik Tok din România

10/06/2021 - 09:00

Din dorinta de a accesa publicul online, Edi Vacariu s-a apucat de Tik Tok, o platforma sociala nou infiintata, dar cu o audienta foarte mare la nivel mondial. Incercand parca sa isi pastreze proportiile, la nici jumatate de an dupa ce a inceput sa creeze continut pentru Tik Tok, Edi Vacariu reuseste sa dea marea lovitura, doborand 2 recorduri absolute: atat la numarul de vizualizari cat si de like-uri.


Record absolut pe Tik TokAlte ArticoleO vloggeriţă s-a aruncat în gol de la etajul 14. Tânăra ...Floricica Dansatoarea l-a cerut în căsătorie pe Fulgy. Vrea ...Povestea lui Ernestine Shepherd, culturistă-model la 85 de ani. ...


Cu peste 64 000 000 de vizualizari, acesta reuseste sa intreaca recordul detinut pana in prezent de Andra Gogan, care are insa un numar mult mai mare de urmaritori. La capitolul aprecieri insa, Edi Vacariu a reusit sa dubleze cel mai mare numar de like-uri primit la un video pe Tik Tok in Romania. Peste 11 000 000 de oameni au dat like la un singur video reusind sa sparga granitele tarii.


 


Clipul de pe Tik Tok poate fi vizualizat aici


 


Cine este Edi Vacariu?


Potrivit profilului sau de Facebook, Edi Vacariu a terminat Liceul de Arta “Stefan Luchian” din Botosani, apoi a absolvit facultatea de actorie in cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, finalizand cu un master in arta actorului de music-hall.


Citește și...


„Am fost violată de 1716 ori până sa împlinesc 12 ani.”. A fost vândută de propria mamă unei…


Pandemia de coronavirus a provocat o diminuare a producţiei mondiale de plastic. A treia oară când are loc o scădere, de la începutul erei industriale
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun