STIRI

JUSTITIE

Şeful de la Drumuri Craiova, ridicat de poliţişti. Bogdan Bratu şi-ar fi falsificat diplomele de studiu

23/04/2021 - 09:00

Şeful de la Drumuri Craiova, ridicat de poliţişti. Anchetatorii au precizat că e vorba despre un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracţiunea de înşelăciune care ar fi fost comisă de o persoană cu funcţie de conducere în cadrul unei companii de interes strategic naţional. Este vorba despre Bogdan Bratu, director general al Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Craiova, acuzat de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune prin folosirea unor documente de studii falsificate, au precizat surse judiciare citate de Agerpres.


„Obiectul cercetărilor îl constituie inducerea şi menţinerea în eroare a instituţiei, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate şi care ulterior au fost desfiinţate de către instanţele judecătoreşti competente. Prejudiciul reclamat până în prezent este de aproximativ 985.000 de lei, reprezentând indemnizaţiile brute încasate de la angajator, urmând a fi completat şi stabilit în funcţie de întregul material probator ce se va administra în cauză. Acţiunea beneficiază de sprijinul IGPR – Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului General.Alte ArticoleLiviu Dragnea mai face o încercare. Decizia care l-ar putea ...Poliţiştii care au omorât un om la Piteşti, eliberaţi din ...Proxeneţi români, asociaţi celebrei grupări Hells Angels. ...


Citeşte şi: Poliţiştii care au omorât un om la Piteşti, eliberaţi din arest. Jandarmul, mandat de arestare


Bogdan Bratu a făcut liceul la Grupul Şcolar „Miron Nicolescu” din Giurgiu, obţinând în 1997 o diplomă de Bacalaureat. Ulterior, a urmat cursurile a două facultăţi. Are o diplomă de economist la Facultatea de Management din cadrul ASE (2009), precum şi o diplomă în Drept, obţinută în 2016 la Universitatea Hyperion din Bucureşti, conform CV-ului postat pe site-ul DRDP Craiova.


Citeşte şi: Liviu Dragnea mai face o încercare. Decizia care l-ar putea scoate mai repede din închisoare

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May