STIRI

SOCIAL

Elena Merişoreanu, mărturii de pe patul de spital după ce s-a infectat cu COVID-19. „Nu e de glumit cu această boală. Spitalul e plin”

24/09/2021 - 11:00

După mai multe zile de internare, Elena Merişoreanu a făcut declaraţii despre starea ei de sănătate.


„Dacă nu as fi avut vaccinul cu ambele doze făcute, poate eram mult mai grav. Am trecut cu bine. N-am făcut febră, n-am avut nevoie de mască de oxigen. Fac perfuzii si sper că zilele astea îmi dă drumul acasă şi îi mulțumesc din suflet lui Dumnezeu şi medicilor de aici care au aşa mare grijă de noi.Alte Articole


Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat ...


Alina Laufer, mărturisiri despre problemele de sănătate ale ...Bianca Drăgușanu şi fiica sa au plecat în vacanță. Destinaţie-surpriză ...


Cei care sunt vaccinati sunt într-o stare mai bună. Cei care nu sunt vaccinaţi sunt destul de greu. Sunt cu mască. Eu sunt în salon. Nu ştiu ce e la ATI sau în altă parte”, a declarat Elena Merișoreanu, în direct la România TV.


Artista a ajuns la spital, după ce a rămas fără gust și fără miros. Elena Merișoreanu a precizat că s-a vaccinat anti-COVID cu serul produs de compania Pfizer.


Elena Merişoreanu, mărturii de pe patul de spital după ce s-a infectat cu COVID-19. „Trebuie mare atenţie şi îi îndemn pe toţi să-şi facă vaccinul”


Interpreta de muzică populară a amintit că Spitalul Matei Balș din Capitală, unde este internată, este plin cu pacienţi infectaţi cu COVID-19 şi îi îndeamnă pe români să se vaccineze.


„Vreau să vă spun că spitalul e full. E plin, plin, plin! Trebuie mare atenţie şi îi îndemn pe toţi să-şi facă vaccinul pentru că nu e de glumit cu această boală. Este foarte molipsitoare, prea mulţi dintr-odată. Eu sunt pentru să se facă vaccinul”, a afirmat Elena Merișoreanu.


Citeşte şi: Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani, internate după ce s-au infectat cu coronavirus. Cântăreaţa de muzică populară era vaccinată cu schema completă


Elena Merișoreanu a mai precizat că este internată în același spital cu Viorica de la Clejani, care și ea a fost diagnosticată cu COVID-19. Artista va rămâne internată la Spitalul Matei Balș până când va termina tratamentul.


Potrivit statisticilor, aproape 25% dintre cei declaraţi infectaţi cu COVID-19 sunt vaccinaţi cu ambele doze. Numărul acestora a fost în continuă creştere în ultima săptămână. De altfel, sunt mai multe persoane publice care au ajuns la spital, cu toate că sunt vaccinate. Printre acestea se numără Sorin Oprescu, fostul primar general al Capitalei, precum şi artistele Elena Merişoreanu şi Monica Anghel.


De asemenea, actorul Alexandru Arşinel şi soţia sa s-au infectat la scurt timp după ce au primit a doua doză a vaccinului anti-COVID. Deşi au ajuns în spital, aceştia nu au făcut forme grave.


În schimb, sunt şi oameni care au făcut vaccinul anti-COVID, în speranţa că nu vor ajunge la Terapie Intensivă, însă au decedat. Mai exact, aproape 9% dintre decese sunt în rândul persoanelor vaccinate.


Citeşte şi: Cum se simte soțul Elenei Merișoreanu după ce a confirmat cu COVID. Viorel Croitoru a fost la un pas de moarte


Citește și...


Angajații pot merge la serviciu doar dacă dețin certificatul verde. SALARIILE celor care nu respectă legea vor fi SUSPENDATE! Unde s-a luat această decizie


Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Nov