STIRI

SOCIAL

Elon Musk suferă de sindromul Asperger. Miliardarul şi mama sa au făcut show la „Saturday Night Live” VIDEO

09/05/2021 - 09:00

Elon Musk a completat în monologul de deschidere al show-ului: „Sau, cel puţin, sunt prima persoană care recunoaşte asta”. Miliardarul a continuat remarcând că nu are o mare variaţie a intonării în modul în care vorbeşte, „ceea ce mi-a fost spus că e bine pentru comedie”.


Potrivit The Guardian, Elon Musk a glumit pe seama reputaţiei lui de geniu, de perturbator, antreprenor şi partizan al cripto-monedelor. El a vorbit despre viziunea sa asupra viitorului, mai ales al unuia marcat de energia regenerabilă şi a spus că este de părere că „umanitatea trebuie să devină o civilizaţie spaţială multi-planetară”.Alte ArticoleBo, câinele lui Barack Obama, a murit de cancer. A fost unul ...Racheta chineză scăpată de sub control s-a prăbuşit pe Pământ. ...Dani Oţil, ironii la adresa lui Zanni: „Ce înțelegi ...


De asemenea, a glumit şi pe seama numelui copilului lui, care „se pronunţă ca atunci când o pisică aleargă pe tastatură”, şi a deplâns volumul discuţiilor despre el în presă şi pe reţelele de socializare. „Oamenii sunt reduşi la cele mai tâmpite lucruri pe care le-au făcut vreodată”, a spus el referitor la incidentul din septembrie 2018, când a fost suprins fumând marijuana în timpul unui podcast găzduit de Joe Rogan.


Citeşte şi Glume de miliardari. Elon Musk, ironii la adresa lui Jeff Bezos: „Nu poţi s-o ridici!”


Pentru că sâmbătă a fost sărbătorită Ziua Mamei, el a adus-o pe Maye Musk pe scenă pentru un moment special, în timpul monologului. „Îţi aminteşti când aveam 12 ani şi am creat primul meu joc video?”, a întrebat-o el. „Îmi amintesc că ţi-au dat 500 de dolari. Erai prea tânăr să îţi deschizi un cont în bancă, aşa că a trebuit să deschid eu unul pentru tine”, a răspuns mama lui. „Ai transformat acel joc video despre spaţiu în realitate”, a adăugat ea. „Realitatea noastră poate fi un joc video şi noi suntem doar simulări pe computer, jucaţi de un adolescent de pe altă planetă”, a răspuns Musk. Mama şi fiul s-au îmbrăţişat la final, iar Maye Musk i-a spus: „Baftă în seara asta. Te iubesc foarte mult”.


Elon Musk a debutat ca gazdă a „Saturday Night Live”, pe 8 mai, episod care face parte din finalul celui de-al 46-lea sezon al emisiunii şi primul după câteva săptămâni de absenţă. Pentru prima dată în istoria emisiunii, „Saturday Night Live” a fost transmisă în direct pe YouTube în mai mult de 100 de ţări.


Citeşte şi VIDEO: Elon Musk a făcut publice imaginile cu prima maimuță cu cip implantat în creier. Se poate juca pe calculator folosindu-şi doar mintea


Monologue! 💫 @elonmusk pic.twitter.com/xeH1EOU79A


— Saturday Night Live – SNL (@nbcsnl) May 9, 2021


Citește și...


Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce a facut Liviu Varciu. Sarac lipit:


România importă aproximativ 1.000 de MW de electricitate duminică dimineaţă, la un consum de 5.000 MW, după oprirea reactorului 2 de la Cernavodă
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun