STIRI

POLITICA

Emil Boc, derapaj de limbaj la radio. Edilul s-a enervat că oamenii nu sesizează neregulile imobiliare din Cluj

10/06/2021 - 13:00

Emil Boc, derapaj de limbaj la radio. Edilul s-a enervat că oamenii nu sesizează neregulile imobiliare din Cluj. Boc a dat exemplul unui bloc, unde mai multe locuri de parcare au fost transformate în apartamente.


„După ce s-a luat procesul verbal de recepţie, le-a arătat totul în regulă, merg şi se întabulează la cartea funciară, devin proprietari şi după aceea, ce zic ei, pe şestache, pe furiș, transformă subsolurile cu parcări în unități de locuit mai mici la prețuri mai atrăgătoare. Evident că noi nu știm, dacă nu suntem sesizați, pentru că nu putem pătrunde în proprietate privată. Dacă ne-a sesiza cineva „Atenţie, uită-te în blocul ala! Ce face asta?”, evident am merge şi i-am prinde în fapt, am bloca lucrurile și am face plângere penală.Alte ArticolePreşedintele CNCD a declarat că instituţia s-a autosesizat ...Alina Gorghiu, răspuns pentru Vasile Dîncu: Excludem orice ...Alexandru Muraru, deputat PNL: „Am solicitat intervenţia ...


Nu știu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc. Mă oameni, ce ce nu ne sesizaţi? Vedeţi mă cu nu aveți locuri de parcare și ei fac apartamente, fu..-i mama mă-sii. Când am fost sesizați erau lucrările făcute. Am dat în instanță și am câștigat. Este hotărâre judecătorească”, a spus Emil Boc, la postul Napoca FM.


Emil Boc a avut o ieşire necontrolată şi când moderatorul a amintit de un articol din presa locală despre procesul dintre primărie şi dezvoltator.


„Probabil că nu sunt informaţi. Să ceară oficial la Primărie sentința. Bineînțeles că este hotărâre judecătorească. Cum vorbești în halul acesta dacă nu ceri la Primărie: „Domnul primar a afirmat că este senţinţă, vă rugăm să ne puneți la dispoziție…. . Sunt publice sentințele, că nu-s secrete de stat. Cum îţi permiţi să scrii fără să întrebi. Cum e posibil ca cineva să scrie fără să întrebe Primăria instituţional. Au întrebat Primăria să le pună la dispoziție sentința? Au întrebat pe dracu!”, a conchis Emil Boc.


Citește și...


Cutremur in cazul Caracal! Ce s-a aflat azi! Nimeni nu a stiut nimic…. Pana acum


BCE menţine măsurile de stimulare şi dobânda de referinţă la nivelul istoric zero
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun