STIRI

EDUCATIE

Evaluarea Națională 2021. Barem de corectare la simulare la proba de Limba română cu greşeli

30/03/2021 - 09:00

Simulare Evaluarea Națională 2021. Baremul de corectare pentru proba scrisă la Limba şi literatura română de la simularea Evaluării naționale conținea o greșeală în primul răspuns de la prima cerinţă a examenului. Mai exact, este vorba despre cuvântul „copii”, scris cu doi „i”, în loc de trei, cum ar fi corect, , în formularea „câte 1 punct pentru notarea oricăror două alimente pe care le aveau la masă copii, așa cum reiese din textul 2”, lucru observat prima dată de edupedu.ro.


Alte ArticoleNoua structură a anului şcolar, publicată în Monitorul Oficial. ...SUBIECTE MATEMATICĂ Simulare Evaluare Naţională 2021 Edu.ro. ...Barem Română la Simulare Evaluare Naţională 2021. Cum puteai ...


 


Abia a doua zi, greşeala a fost corectată.


En VIII 2021 Limba Si Literatura Romana Bar Simulare by Alina Andrei Bodrug on Scribd


Simulare Evaluare Naţională 2021. Simularea pentru Evaluare Naţională 2021 pentru clasa a VIII-a a început luni cu proba la limba şi literatura română. Potrivit datelor preliminare transmise de inspectoratele școlare, au fost prezenți 124.931 de elevi (90.54% din totalul elevilor eligibili să susțină proba). Nu au putut participa 6.120 de elevi din 149 de unități de învățământ, aflate în localități în care rata incidenței cumulate la nivelul unității este mai mare sau egală cu 6/1000 locuitori, a anunţat Ministerul Educaţiei.


De asemenea, trei elevi (doi elevi din județul Călărași, respectiv 1 elev din județul Timiș) au fost eliminați de la simulare pentru tentativă de fraudă.


Cea mai ridicată rată de participare s-a înregistrat în județul Neamț (96,5%).


Subiectele și baremele sunt realizate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, instituție din subordinea Ministerului Educației.


Citeşte şi: Barem Română la Simulare Evaluare Naţională 2021. Cum puteai lua nota 10

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Apr