STIRI

SANATATE

EXCLUSIV Tratamentul anti-covid al lui Gigi Becali, refuzat de Vlad Voiculescu: Nu a vrut să-l primească. A stat vreo 5-6 luni în vamă

02/05/2021 - 19:00

Tratamentul anti-covid al lui Gigi Becali, refuzat de Vlad Voiculescu. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit într-un interviu special acordat jurnalistei Cristina Şincai că tirul plin cu medicamente anti-covid a fost reţinut la vamă timp de 5-6 luni, pentru că fostul ministru al Sănătăţii a refuzat să-l primească.


Tratamentul anti-covid al lui Gigi Becali, refuzat la vamă: Nu a vrut să-l primească. Cine? Ministrul VoiculescuAlte ArticoleBilanţ vaccinare 2 MAI. Peste 41 de mii de persoane vaccinate ...Bilanţ coronavirus 2 mai 2021. Doar 1000 de cazuri! Rata de ...Raport despre reacţiile adverse după vaccinarea cu Johnson&Johnson. ...


Citeşte şi Gigi Becali a răbufnit în Săptămâna Patimilor: „De aia nu pot să plec eu la mânăstire!?”


„Am adus un tir de medicamente, de Arbidol. Cinci-șase spitale au văzut că e bun, l-au băgat în protocol.Deci Arbidoul l-a băgat în protocolul României. Nicio pastilă n-a adus statul român să bage în farmacii, nu există, dar eu am adus un camion. A stat vreo 5-6 luni în vamă, am plătit și 100.000 și încă 20.000 TVA și am dat și donație pentru spitale.


Nu a vrut să-l primească. Cine? Ministrul Voiculescu …. Nelu Tătaru a aprobat toate. Cum a venit ăsta, a zis nu, domle! S-a oprit. Și am trimis înapoi medicamentele.


Și acum ce am făcut? Am dat bani pe ele, decât să-l trimit înapoi în Rusia, l-am dat la moldoveni că-s frații noștri români.


Vlad Voiculescu nu a vrut să le primească… Nu a vrut. Nu a vrut să le primească la vamă. Și atunci am zis că le distrug. Și în loc să le distrug, le-am dat la Moldova. Vezi! Dragostea!”, a povestit Gigi Becali. 


Gigi Becali: Pandemia a făcut-o oamenii, nu mai scăpăm de ea


„Păi eu zic că nu o să scăpăm de ea … Iar fapta bună. Vezi fapta bună. Mai mare este filozofia faptei decât a științei. Și înțelepciunea faptei bune e mai mare decât înțelepciunea științei de o mie de ori.


Noi trebuie să facem fapte de milostenie, ca să fim ca Hristos. Pandemia a făcut-o oamenii, nu mai scăpăm de ea”.


Gigi Becali, despre coronavirus: M-a atacat de 5-6 ori


„Când Satan face ceva, vine Dumnezeu și-i întoarce pe dos lui. Oamenii care au făcut asta, e o rațiune satanică, virusul ăsta are un comportament satanic, eu l-am studiat bine de tot și eu știu.


N-am avut virus, adică am fost negativ. Am avut 60 de anticorpi în sânge, apoi 70. În loc să scadă, creşteau anticorpii. M-a atacat de 5-6 ori. Am făcut 120 anticorpi, parcă aș fi făcut vaccinul, dar eu nu am fost niciodată POZITIV.


Făceam tot timpul teste. Păi n-am clinica? Făceam teste și-mi ieșea în sânge anticorpi. În loc să-mi scadă, creșteau. El atât de nenorocit e încât se ascunde exact ca dracii. Are o rațiune drăcească virusul ăsta”, a mai spus Becali la România Tv.


 

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May