STIRI

SANATATE

Flavia Groșan, afirmaţii incendiare pe Facebook. „Luat, neluat dreptul la liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața Covid! Vă pupă mama!”

08/04/2021 - 06:00

Flavia Groșan, afirmaţii incendiare pe Facebook. Controversatul medic a postat un mesaj pe Facebook în care susţine că tot mai mulţi colegi au început să prescrie medicamentele pe care le-a recomandat împitriva Covid-19.


Flavia Groșan, afirmaţii incendiare pe FacebookAlte ArticoleVlad Voiculescu îl contrazice pe Raed Arafat pe tema schimbării ...Valeriu Gheorghiţă anunţă o şedinţă pentru revizuirea ...Valeriu Gheorghiţă: „Dacă avem o persoană care a dezvoltat ...


„Luat, neluat dreptul de liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața COVID. Se scrie în neștire. Va pupă mama.  În fond, despre asta este vorba”, a scris Flavia Groșan.


La doar câteva ore, medicul a mai postat un mesaj: „Observ că, după o negare vehementă a corticoterapiei la începutul pandemiei, acum se prescrie într-o veselie, dar, foarte important, se administrează corticoterapia orală din ce în ce mai corect. Adică așa cum am învățat in anul III la farmacologie în facultate. Bravo. Amin”.


Decizia luată de medicul Flavia Groşan: „Mă puneau să jur pe Biblie că nu-i Covid”


Flavia Groșan a dezvăluit schema de tratament cu care susţine că a vindecat mii de pacienți


Medicul a dezvăluit, la Antena 3, schema de tratament cu care spune că a vindecat mii și mii de pacienți de coronavirus, chiar și în stare gravă. „În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide. Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu! Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta. Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau, a declarat pneumologul Flavia Groșan, la Antena 3.
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Apr