STIRI

SANATATE

Flavia Groşan, tratament pentru gravidele infectate cu COVID: „Am tratat o graviduţă de ultim trimestru.Tuşea de i se zguduia capul”

30/04/2021 - 09:00

Flavia Groşan, tratament pentru gravidele infectate cu COVID. Celebrul medic pneumolog a anunţat că a gândit un tratament special pentru femeile însărcinate infectate cu covid.


Flavia Groşan: Am tratat o graviduță de ultim trimestru care a prins CovidulAlte ArticolePaşte 2021. Spitalele din Bucureşti care vor asigura asistenţă ...Tulpina indiană în România. Adrian Marinescu: În India a ...Bilanţ vaccinare 29 aprilie. Peste 80.000 de români vaccinaţi ...


„Am tratat o graviduță de ultim trimestru care a prins Covidul. Tusea de i se zguduia capul. Am gândit o schema terapeutica, ginecologul ei a fost de acord, a dus sarcina la termen, iar acum câteva minute primesc un mesaj cu o buburuza mică, băiețel. Perfect sănătos. Pot sa încep pregătirile pentru Sfanta Sărbătoare. Sa fiți sănătoși.”, a anunţat medicul pneumolog.


Reamintim că Flavia Groşan a devenit cunoscută în urma declaraţiilor controversate privind  tratamentul anti-COVID cu medicamentele care nu sunt incluse în protocolul folosit în spitale.


Citeşte şi Flavia Groşan dezvăluie secretul tratamentului-minune. Cum a ajuns la o rată uimitoare de vindecare a pacienţilor cu Covid-19


Medicul Groşan, noi declaraţii controversate: „Nu mi-a fost frică de COVID. Este o pneumonie. Masca şi distanţarea nu îmi vindecă COVID-ul”


Dr. Flavia Groşan a mărturisit că a avut parte de zile „deloc comode”, în urma scandalului uriaş pe care l-a declanşat prin declaraţiile sale despre tratamentul împotriva COVID-19.


„De la începutul pandemiei, la mine nu a fost un secret, nu mi-a fost frică de COVID. Într-o lume înspăimântată, eu le-am spus: staţi liniştiţi! Este o pneumonie, iar eu sunt lângă voi.


Nu ştiam în ce mă bag atunci, când scriam pe Facebook acum un an de zile lucrul ăsta. Încet – încet am reuşit să câştig încrederea pacienţilor pentru că am comunicat, am vorbit, am tratat şi acum suntem aici”, a declarat Flavia Groşan, în direct la România TV.


Medicul pneumolog susţine că a primit zeci de mesaje de susţinere de la oameni care i-au spus că au „încredere totală” în ea.


Citeşte şi Cine este fiica doctoriţei Flavia Groşan. Tânăra locuieşte la Londra şi are un băieţel


„Dacă îmi cer ajutorul medical, asta e dovadă de încredere în ceea ce ştiu să fac. Nu înţeleg de unde atâta zgomot pentru o declaraţie de presă în care mi-am expus o opinie medicală în legătură cu nişte medicamente, în care nu am atins niciun nume, niciun spital.


N-am înţeles de unde atâta revoltă din partea unora încât să fiu acuzată pentru lipsă de deontologie profesională. Mi s-a părut profund nedrept tot ce s-a întâmplat”, a afirmat medicul pneumolog.
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May