STIRI

POLITICA

Florin Cîţu a primit de onomastica sa două discuri de vinil de la colegi: „Au fost cadouri pentru duminica trecută”

28/04/2021 - 21:00

Florin Cîţu a precizat că a primit ultimul album al formaţiei Foo Fighters şi un album Led Zeppelin. Premierul a venit, miercuri, la şedinţa coaliţiei cu două discuri de vinil, iar la final a fost întrebat despre ele.


”Sunt nişte cadouri pentru onomastica pe care am avut-o duminica trecută, mi le-a dat cineva. De la colegi”, a declarat premierul.Alte ArticoleFlorin Cîţu: „Vom merge la Bruxelles cu PNRR în suma ...Diana Şoşoacă în dialog cu Dan Bittman: „Mă îngropam ...Dan Barna, după ce bugetul PMB a fost respins: Am avut o discuţie ...


Întrebat ce discuri a primit, Cîţu a precizat că a primit ultimul album al formaţiei Foo Fighters şi un album Led Zeppelin. În 6 februarie, când a primit a doua doză de vaccin anti-COVID, premierul Florin Cîţu a purtat un tricou cu Foo Fighters.


Florin Cîţu: Accelerăm campania de vaccinare, vrem să redeschidem ţara la 1 iunie


Florin Cîţu a declara că în România, pandemia a intrat pe o pantă descrescătoare și că ce a fost mai rău a trecut. El a subliniat că este importantă accelerarea campaniei de vaccinare, nu ca un moft al Guvernului, ci ca singura cale de întoarcere la normalitate.


Premierul Florin Cîţu s-a declarat, miercuri, convins că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) va fi unul bun.


„Am avut o discuţie cu miniştrii referitoare la PNRR. Este momentul să accelerăm lucrurile. Avem câteva detalii de pus la punct. Sunt sigur că vom avea un PNRR care să reprezinte interesele României de dezvoltare în perioada următoare. Sunt mai multe discuţii, dar sunt sigur că vom avea un PNRR bun, un PNRR prin care vom atrage sumele alocate României”, a afirmat Cîţu.


Citeşte şi: Diana Şoşoacă în dialog cu Dan Bittman: „Mă îngropam în zăpadă. Mi-a prins bine, aşa m-am călit”

Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 May