STIRI

ECONOMIE

Florin Cîţu, discuţii la Palatul Victoria cu reprezentanţii sectorului bancar. Cele mai importante teme de pe agendă

18/05/2021 - 20:00

Florin Cîţu a avut, marţi, consultări cu reprezentanţi ai sectorului bancar pe mai multe teme de actualitate, pentru identificarea de soluţii optime prin folosirea experienţei partenerilor de dialog.


Florin Cîţu, discuţii la Palatul Victoria cu reprezentanţii sectorului bancarAlte ArticoleCe a calificat-o pe Viorica Dăncilă pentru postul de consilier ...Economia României a revenit la nivelul anterior pandemiei. Cu ...Florin Cîţu anunţă creşterea economiei cu 2.8%: România ...


Citeşte şi Florin Cîţu se întâlneşte cu Marcel Ciolacu: „Am luat decizia să ne vedem- Îi fac o invitaţie oficială”


Potrivit unui comunicat transmis de Guvern, discuţiile au vizat digitalizarea, îmbunătăţirea programului IMM Invest care include subprogramul AGRO IMM INVEST, transpunerea directivei UE privind restructurarea şi insolvenţa şi necesitatea creşterii capacităţii administrative a ANAF.


„Cele mai importante puncte de pe agenda discuţiilor le-au reprezentat digitalizarea, intermedierea financiară, îmbunătăţirea programului IMM Invest, care include subprogramul AGRO IMM INVEST, şi transpunerea Directivei Europene privind restructurarea şi insolvenţa. A fost abordată, de asemenea, necesitatea creşterii capacităţii administrative a ANAF, precum şi a îmbunătăţirii relaţiei cu cetăţenii.


În cadrul întâlnirii au fost discutate şi aspecte legate de susţinerea campaniei de vaccinare, dar şi detalii care vizează stadiul vaccinării angajaţilor din domeniul bancar.


Consultările de la Palatul Victoria vor continua cu toţi actorii din societate interesaţi să se implice în progresul României, în parteneriat cu puterea executivă”, arată o postare de marţi pe pagina de Facebook a Guvernului.


Marcel Ciolacu, necruţător cu Florin Cîţu. „Se visează iar pe calul alb al creșterii economice! Istorică este doar prăbușirea galopantă”


Premierul anunţă creşterea economiei cu 2.8%: România are cea mai rapidă revenire economică din istorie ca răspuns la cea mai mare criză din ultima sută de ani


Şeful Guvernului spune că ţara noastră are cea mai rapidă revenire economică din istorie ca răspuns la cea mai mare criză economică din ultima sută de ani.


„Am promis, am făcut. Economia României a crescut cu 2.8% în primul trimestru din 2021.


Felicitări, români! România are cea mai rapidă revenire economică din istorie ca răspuns la cea mai mare criză economică din ultima sută de ani. Am luat cele mai bune măsuri și economia a răspuns pozitiv. Acum pregătim toate măsurile ca economia României post-pandemie să fie mai puternică, mai competitivă, mai rezilientă.


În următorii ani eu mă aștept la o creștere economică, care să spulbere toate estimările făcute până acum și de care să beneficieze TOȚI romanii.


#RomaniiTrebuieSaStie”, spune premierul.


Acesta a declarat în urmă cu câteva săptămâni că nu vrea ca România să mai treacă printr-un lockdown total, și că doreşte ca economia să fie deschisă, lucru pe care ”România l-a reuşit până acum”.


Cîţu afirmă că e nevoie de o economie sănătoasă, dar este nevoie şi de oameni sănătoși pentru a avea o economie puternică.


 


Citește și...


Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în casă! Chiar la o așa sumă nu se aștepta nimeni


Energia electrică pentru populație se scumpește de la 1 iulie, prețurile de serviciu universal cresc cu până la 7,5%. Situația pe fiecare zonă din țară
Sursa: RomaniaTV
Share with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jun